AVUI A POL

Per la banda per Òscar Julià

Gerard Moreno no marxarà

Corre el rumor que hi ha una oferta de vint milions d'euros per Gerard Moreno. Atenció perquè, d'aquests vint, l'Espanyol només n'ingressaria la meitat ja el Vil·la-real segueix tenint la meitat dels drets del jugador.

Però sembla que Gerard ha dit que no vol marxar. I tots tranquils, perquè ja sabem que en això del futbol els contractes no estan per complir-se en defensa dels clubs, que són els que paguen, sinó perquè els representants - i els seus representats - se'ls passin per on vulguin i quan vulguin.

Per tant, seguiu paint amb tranquil·litat els torrons perquè el jugador que porta més de la meitat dels gols d'aquesta temporada ens ha dit que seguirà marcant-ne més amb la nostra samarreta.

Haig de reconèixer que jo m'he posat nerviós quan un amic m'ha enviat un Whatsapp dient-me que Gerard estava venut. Volia pensar que el seu missatge era la conseqüència d'algun cigaló en mal estat, però ràpidament he comprovat que a PericosOnline també parlaven del rumor de l'oferta.

Del nerviosisme inicial imaginant qui marcaria els gols a partir d'ara he passat a un estat molt pitjor: la preocupació per la manca de solidesa del projecte. Es demostra que el suposat projecte de Chen per l'Espanyol penja d'un fil perquè només ens cal un simple rumor per fer-lo trontollar. Només ens cal que algú ens digui que Gerard pot marxar per veure-ho tot una mica més negre i per recuperar la teoria del meu últim article aquí: l'arribada de Chen ens va curar o ens va allargar l'agonia?

Gerard Moreno no marxarà però la sensació que qui està pensant en fer caixa i abandonar-nos viu habitualment a deu mil quilòmetres fa pànic i deixaria en una anècdota la venda de l'home que porta més de la meitat dels gols de l'equip.

Bon any a tothom.

Òscar Julià 

@OscarJulia

Facebook

Blog 


 15/01/2019 Mantenir-se és innegociable.
 30/12/2018 El procés inexistent
 23/12/2018 L'Espanyol d'Schrödinger
 09/12/2018 Un altre derbi ridícul
 14/11/2018 L'Espanyol a la Lliga dels ingressos
 08/11/2018 L'última nit d'il·lusions
 17/10/2018 Rectificar i aprofitar l'onada
 20/09/2018 Somiar és gratis
 04/09/2018 Es busca inversor
 08/08/2018 Contra el victimisme perico
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 27