AVUI A POL

Petits Accionistes per APMAE

De comptes i de càncer
Se'ns ha vingut molta feina a sobre a l'APMAE aquests darrers dies de l'any. Per una banda tenim una Junta General d'Accionistes certament especial degut a l'interès de Rastar Group en fer-se amb el control accionarial de l'Espanyol.

Ja de per si les setmanes prèvies a una Junta d'Accionistes són dies de molta feina per a nosaltres; anar a les oficines a buscar els comptes, enviar-los als companys de junta, mirar-se'ls, debatre'ls, preparar el Power Point, fer reunions... i a nivell intern també genera molta feina; reservar i llogar una sala per fer l'assemblea, fer els nostres comptes i l'informe de gestió, mailings, difusió, més reunions, etc, ja que aprofitem per fer la nostra assemblea ordinària on els afiliats voten els nostres comptes i la gestió de la Junta de la nostra associació.

L'anuncia de l'entrada de capital xinès a l'Espanyol ha afegit encara més feina, encara més reunions, encara més consultes... motiu pel qual altres tasques com l'actualització de les nostres xarxes socials han quedat lleugerament afectades, però es evident que davant un fet, on podem fer servir el tòpic tan suat de que marcarà un abans i un desprès a l'Espanyol  te tot el seu sentit, que la nostra prioritat sigui el futur de l'Espanyol. Com també ho és que els canvis que tenim a tocar, també afectaran a l'APMAE i requeriran una adaptació a la nova realitat.

D'això, de la gestió i comptes tan de l'APMAE com de l'Espanyol, parlarem a la propera assemblea que fem el proper dilluns dia 30 de novembre de 2015 a les 19:30 al Centre Cívic de  les Cotxeres de Sants (Carrer de Sants 79, Barcelona) al que esteu tots convidats, encara que el dret de vot esta reservat als afiliats al dia de pagament. Per motius d'aforament i organització, si que us preguem que ens confirmeu la vostra assistència enviant-nos un mail a apmae@apmae.net.

Si recordeu, fa tres anys el responsable de l'àrea econòmica del club Sr. Morlanes, ens va assegurar que en dos anys no caldria vendre cap jugador per motius econòmics, avui podem dir que tenia raó, no cal vendre cap jugador, cal vendre el club, i per entendre-ho millor creiem que es bo que els aficionats puguin conèixer una interpretació sobre els comptes de l'Espanyol diferent de la que exposarà el seu Consell d'Administració a la Junta d'Accionistes.

I per si no estàvem prou ocupats hem organitzat pel dia següent una activitat solidaria, amb la col·laboració de l'Espanyol, Coca Cola i el Restaurant Pasa Tapas, per recaptar fons per a la recerca del càncer infantil que es fa a l'Hospital de Sant Joan de Deu.

Afortunadament el càncer infantil es una malaltia amb poca incidència, fet que comporta una conseqüència molt negativa, i es que per  a la industria farmacèutica els hi surt més rendible invertir en fer locions per a la caiguda del cabell o cremes contra la cel·lulitis que no pas en malalties que afecta a un nombre reduït de persones, encara que siguin nens, encara que molts d'ells acabin morint. Tampoc es que altres fons publiques o semi publiques supleixin aquesta mancança, per exemple a la darrera Marató de TV3 sobre el càncer no es va finançar cap línea d'investigació específica de càncer infantil. La majoria de recursos provenen de la venda d'artesania feta per familiars i d'activitats on persones com tu i com jo posem el nostre granet de sorra per aquests nens i les seves famílies.

Apuntat-t'ho a l'agenda, dimarts dia 1 de desembre al Restaurant Pasa Tapas, al Carrer Doctor Aiguader 6-8 de Barcelona, entre les 19:00 i les 22:00, on podràs prendre un refresc o una cervesa servida per uns cambrers molt especials. Més informació clicant aquí.

T'esperem.

Ferran Marín


 05/12/2019 Passem comptes
 23/10/2019 Què tal us ha anat per Europa?
 07/08/2019 Alguna cosa a dir
 23/03/2018 Es busquen pericos implicats
 18/12/2017 Contant els comptes
 16/06/2017 Després de l'hoquei, seguim amb el vòlei?
 20/03/2017 Fem seccions?
 27/07/2016 Compra de acciones: información de servicio
 20/06/2016 Participa del sueño
 18/05/2016 Vols fer-li una pregunta a Ramon Robert?
1 | 2 | 3