AVUI A POL

Everything counts per José Antonio Meca

La colla de fatxes replegats

No vull entrar a valorar les paraules d'Oriol Junqueras. No vull fonamentalment, perquè nosaltres, els pericos, sabem perfectament la història i l'origen dels nostres colors, nom, etc.

Nosaltres no tenim, ni que donar explicacions, ni que justificar una catalanitat de la qual no tots els equips de la ciutat poden presumir.

Òbviament, si hi ha una part de la ciutadania que es vol inventar la història, o el que és pitjor, es creu el que li puguin dir sense arribar a contrastar mai res, és el seu problema no el nostre.

Si algú us diu alguna cosa al respecte, no us canseu. No us molesteu en donar explicacions a gent que només vol utilitzar coses com aquestes per fer mal al club. Si algú vol, i realment li interessa el tema, pot aprofundir en les hemeroteques i saber la realitat d'una història que ells han distorsionat. Qualsevol esforç per intentar convèncer serà només un desgast i una pèrdua de temps.

No aconseguirem caure'ls simpàtics. Mai. Per molt que alguns continuïn esforçant-se.

Ho sento amics, per a una gran part dels nostres veïns no som més que la "colla de fatxes replegats", i sempre ho serem. L'equip de cures i militars afins al règim franquista, i ells són els promotors de la llibertat, la democràcia i la catalanitat en la seva pura essència.

El que sí vull entrar a valorar és l'actitud que ha de prendre directament el propi club al respecte.
El club és el representant de tots els socis i simpatitzants, i ells sí que han d'oferir una resposta o demanar algun tipus d'explicació. No dic amb això que el club hagi de sortir al pas en totes i cadascuna de les mamarratxades que es diguin sobre nosaltres, però en aquesta ocasió s'ha de valorar d'una altra manera. I no és pel que s'ha dit, sinó per qui ho ha dit.

No és el mateix que un mitjà de comunicació privat digui una barbaritat així i que després pugui rectificar, a que ho faci un candidat a governar un País de tots i per a tots els catalans.

Confio plenament en que el club prengui les mesures oportunes.

@meca_josea 


 14/11/2019 Tú, no eres de esos
 05/11/2019 El cuento del lobo
 17/09/2019 Subirse al carro
 14/06/2019 Portavoz del área deportiva
 23/01/2019 Carácter y gol
 10/12/2018 Desangelados
 24/10/2018 Gente extraordinariamente especial
 21/08/2018 -4.000
 28/07/2018 Las pretemporadas exóticas
 30/06/2018 La responsabilidad de Guasch
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 10