AVUI A POL

Everything counts per José Antonio Meca

Col·lectiu Roger de Llúria

Benvolguts Ernest Vilches i resta de membres que formen el col•lectiu Roger de Llúria

Desconec quina és la seva proposta exacta com a col·lectiu, o que és el que pensen fer exactament perquè el nostre estimat club sigui una mica millor.

Vagi per endavant que jo sempre he guardat molt de respecte a tots els col•lectius que lluiten amb el desig de fer més gran l'Espanyol. Però no sempre a qualsevol preu.

Lamento dir-los que no estic d'acord amb vostès. No. No podré estar d'acord mai amb gent que vulgui imposar i/o coartar la meva llibertat d'expressió. Miri Ernest, jo sóc dels que canta el puta Bar$a. I el cantaré tota la vida. Les raons? Miri, si vostè busca a l'hemeroteca d'aquesta web, en els meus articles, ja ho he indicat en alguna ocasió. Però li diré que per a mi, cantar el puta bar$a, significa moltes coses i una d'elles és "Culers, som aquí. I ho seguirem estant. I no us estimem perquè com a club us detestem i ens doneu fàstic ".

Òbviament, no li demano que vostè ni a la resta de membres del seu col•lectiu que estiguin d'acord amb mi, només faltaria. Amb el que vostè té tota la llibertat del món de no cantar-si no vol. Però ... per què m'ha de "imposar" a mi el que jo vull o no vull cantar al meu estadi (casa meva) lliurement?

Potser, en la seva idea de club ideal, l'Espanyol estaria clarament polititzat. Probablement fins amb un altre nom... i clar, eliminant a part de la gent que no considera dignes de ser seguidors de l'Espanyol.

Deixi'm preguntar-li una cosa. Si no li agrada el que es canta a l'estadi, si no li agrada part de l'afició, si no li agrada que el club no es posicioni políticament, si no li agrada el nom... No seria més fàcil que busqui un altre equip que li agradi més, enlloc de voler canviar aquest? No sé... potser el seu prototip de club ideal no el tingui vostè tan lluny. Si en realitat el que vol és un club amb compromís polític, que no permeti diversitat d'ideologies a l'estadi, i que la gent del públic no es pugui manifestar lliurement, creieu-me, conec el club ideal que satisfaria totes les seves aspiracions.

Insisteixo, guardo i guardaré sempre moltíssim respecte i tota la meva solidaritat a tot aquell que decideixi fer coses per millorar l'Espanyol. Però mai estaré d'acord amb aquells que vulguin imposar ideologies i menys a força de silenciar a la resta.

Salutacions cordials i Puta Barça.

@meca_josea


 10/12/2018 Desangelados
 24/10/2018 Gente extraordinariamente especial
 21/08/2018 -4.000
 28/07/2018 Las pretemporadas exóticas
 30/06/2018 La responsabilidad de Guasch
 16/05/2018 Con el pan no se juega
 01/10/2015 Nosotros o nadie
 25/08/2015 La colla de fatxes replegats
 03/08/2015 No saquen conclusiones
 29/06/2015 Lucas y Sergio
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9