AVUI A POL

RAQUEL CABEZÓN: 'EL CLUB HA ACTUAT AMB PROFESSIONALITAT AMB MARIA JOSÉ PONS'

01/08/2020
La directora esportiva analitza el moment del femení i aborda la polèmica sobre l'exportera perica: "Estem molt tranquils, per part nostra tant esportivament com mèdicament hem fet el que s'havia de fer".

Redacció 8:00h. La directora esportiva Raquel Cabezón ha concedit una entrevista exclusiva a PericosOnline, on desgrana els temes més rellevants de l'actualitat perica, alhora que no evita la polèmica recentment desfermada per haver donat la baixa a Maria José Pons, després d'una temporada gairebé en blanc de la portera per haver patit una lesió a la mà.

Cabezón parla del que ha transcorregut a un més i mig de la seva arribada, amb el propòsit ferm de "retornar al femení al lloc que es mereix". La directora esportiva explica que malgrat els mals resultats de l'any passat l'Espanyol manté bona reputació per la seva importància dins el futbol femení i no ha tingut problemes per incorporar jugadores. Afirma que és "un gran èxit pel club i pel futbol femení" haver pujat al B a Reto Iberdrola i creu que malgrat hi haurà comunicació amb els dos equips, el filial tindrà entitat pròpia. L'exjugadora blanc i blava desgrana la marxa de Jordi Ferrón i l'arribada de Rubén Casado, alhora que analitza que es pretén amb les darreres incorporacions. Cabezón, que no vol traçar-se un objectiu per la temporada més enllà de competir cada partit, explica d'aquesta manera l'esmentada polèmica amb Pons:

"Se li va comunicar la rescissió de contracte el 6 de juliol. Va ser una decisió esportiva, i de projecte. Va haver-hi una oferta econòmica que no va ser acceptada. Maria José no encaixava. Se li ha donat els serveis necessaris i no tenim res més a dir. La mútua li va donar l'alta i podia exercir com a portera, i la nostra decisió va ser només esportiva. Ha estat una molt bona jugadora, no ho posem en dubte, però els nostres serveis mèdics han actuat amb professionalitat. Estem molt tranquils, per part nostra tant esportivament com mèdicament hem fet el que s'havia de fer".

Al vídeo adjunt podreu veure el detall de la primera entrevista concedida per la directora esportiva des que va prendre possessió del càrrec.