AVUI A POL

EMBARBA ES VOL QUEDAR

31/07/2020
Malgrat l'interès d'equips de Primera la seva voluntat és seguir i ser un dels líders de l'equip a Segona; el club recompensarà la seva predisposició revisant un punt del seu contracte.

Redacció, 13:30h Revisant els resultats de l'enquesta que plantejàvem ahir a les nostre sxarxes socials al voltant de per quin jugador caldria fer un esforç per retenir-lo cara al proper curs, la gran majoria de votas van ser per Adri Embarba. Aquest hivern els responsables de l'entitat perica el portaven per posar de la seva part en l'objectiu de la salvació, pagant al Rayo una clàusula de rescissió fixada en 10 milions. El seu rendiment va ser immediat, convertint-se en un dels líders del conjunt blanc-i-blau i ratllant a un bon nivell que ha atret les mirades d'alguns conjunts de Primera, un d'ells com us vam explicar fa uns dies, el Betis.

En qualsevol cas, tal com hem explicat en el nostre programa de ràdio, la voluntat d'Embarba és la de quedar-se i ser un dels líders de l'equip malgrat aquest interès d'equips de Primera. El club, que valora molt positivament la seva aportació, el "recompensarà" revisant el seu contracte; en n aquest figurava que si l'equip perdia la categoria baixaria una mica a nivell econòmic, però com a premi ara se li revisarà i se li pujarà.