AVUI A POL

AL DARRERE DE RAÚL DE TOMÁS

31/07/2020
Segons AS, a més de quatre clubs espanyols que apostarien per una cessió un altre de la Sèrie A i un de la Premier li haurien fet arribar el seu interès.

Redacció, 12:25h La continuitat de Raúl de Tomás a l'Espanyol és certament molt complicada; amb una clàusula en el seu contracte que l'allibera de seguir després del descens de categoria molts veuen clar que el seu encaix en el projecte és complicat tant econòmicament com en termes de moticvació i implicació. Ofertes ben segur no li faltaran; en aquest sentit i segons informa AS, te quatre ofertes d'equips Primera -només un classificat per Europa- però tots ells volen la fórmula de la cessió i que part de la fitxa (uns sis milions bruts per temporada) la cobreixi el club blanc-i-blau, quelcom que en cas cas acceptaria l'Espanyol; i en això cal afegir una oferta d'un club important de la Premier i un altre de la Sèrie A italiana, aquests dos amb l'afegitó que sí disputaran competició continental. Apunta Tomás Roncero que fins i tot Bielsa hauria pensat en ell per reforçar al Leeds en la seva tornada a la Premier. En aquesta noticia taxen al golejador en una xifra semblant a la que va pagar el club al gener, uns 23 quilos. 

 

 

Les primeres paraules d'RDT com a perico, el passat 9 de gener; arribat com la gran aposta per ajudar a aconseguir la permanència, el seu rolk va anar de més a menys per acabar la temporada oferint un rendiment molt allunyat del dels seus primers encontres