AVUI A POL

BERNARDO: 'EL GRUP ESTÀ COMPROMÈS, TE UNA SENSACIÓ DE RESPONSABILITAT MÀXIMA'

22/05/2020
El defensa espanyolista insisteix que malgrat la duresa de la situació "l'objectiu és el primordial. Estem amb la confiança de donar a l'afició la satisfacció que mereixen".

Redacció, 13h Segueixen arribant-nos sensacions via canals oficials del club les opinions i sensacions de diferents jugadors de la primera plantilla perica; avui, 11è dia de feina dels homes d'Abelardo, el torn ha estat pel central Bernardo Espinosa, que ha destacat que ara "estem en el nostre hàbitat, han estat dos mesos llargs amb situacions atípiques sen les nostres vides, de tornada a la feina i acumulant fatiga, satisfet per estar complint amb les nostres responsabilitats, prioritzant la salut de feina a la nostra feina que és el que ens agrada sempre que es compleixi la resta. Ha estat dur tot, aquest canvi de vida tan dràstic; ha estat dur aturar-se per complet, no només nosaltres com a esportistes, la societat s'ha vist atropellada per aquesta aturada; és un moment complicat en que has de centrar-te en el dia a dia, és difícil però has de veure que sempre hi ha llum en sortir del túnel i que  cal sortir reforçat de cada situació com aquesta".

El defensa fa balanç d'aquests dues setmanes que "han estat dures, mai havia estat tant de temps sense tenir activitat física important, han estat dos mesos sense desenvolupar les nostres activitats normals i es nota moltíssim, ara toca recuperar, tornar a sentir sensacions, treballant dur i posant tot de la nostra part perquè és moment de tornar a treballar i recuperar la forma que teníem en el moment de la suspensió, i patint que es com traurem partit en aquest període".

Pel que fa a la tornada a la Lliga, afirma, "queda lluny; la filosofia que estem provant de portar es pensar en que l'important és sortir endavant en el dia d'avui. Queda lluny què pugui passar, cada dia surten notícies noves i per això estem centrants en el tia a dia, en treure-li suc i recuperar les ensacions físiques, a mida que anem progressant en aquesta línia hi haurà temps per a la resta".

 

 

El futbolista perico reflexiona sobre en quin punt es trobaran els diferents equips de la Lliga: "Els temps pels equips són els mateixos, hem estat en situacions similars tots els esportistes; serà un període de readaptació, de recuperar aquest anormalitat, no és quelcom que a ningú del grup preocupi, ens preocupa més la nostra situació i aprofitar aquets temps que tinguem, no centrar-nos en una altra cosa que la feina".

El jugador cedit pel Girona insisteix que "per moltes pretemporades que portis aquesta situació és nova per a tothom. Mai he estat més de 15 o 20 dies sense fer res. Per vacances sempre ens preocupem per estar en forma. Disposes d'aquesta llibertat. Per a mi això és una readaptació d'un període en què hem hagut de parar-nos just a la recta final de la temporada. És una cosa que mai havíem experimentat. Hem de recuperar-nos bé i esprémer cada dia a el màxim".

Per acabar, ha volgut insistir en el fet que "dintre de la incertesa tot perico ha de tenir clar que aquest grup està compromès, te una sensació de responsabilitat màxima. Independentment de la situació social que esta per sobre nostre, l'objectiu és el primordial, venim aquí a fer la nostra feina de la millor manera per treure endavant una situació que és complicada per tots, que no dubtin que estarem units i compromesos, amb la confiança de donar-lis la satisfacció que mereixen".