AVUI A POL

LA CARTA DE ZHONG JIABEI, LA DONA DE WU LEI

26/03/2020
L'esposa del davanter explica a la plataforma social de la Xina Weibo com ella i els seus fills es van acomiadar del jugador abans que aquest comencés el seu confinament. Són ja cinc les altes entre els sis afectats a l'Espanyol.

Redacció, 26/3/20 7h (actualització, 27/3/20 6h) L'Espanyol segueix mantenint absoluta discreció al voltant de la situació dels integrants de la plantilla, tant jugadors com el membre de l'staff, que van donar positiu en el test per detectar el coronavirus. Únicament a través d'un comunicat, van traslladar fa uns dies la bona notícia que tots ells evolucionaven positivament i que quatre havien rebut l'alta, havent de seguir la quarentena a casa. Ni tan sols han fet públics, respectant la seva intimitat, els seus noms, coneguent-se la identitat d'alguns d'ells per altres vies: mitjans de l'Uruguai en el cas de Cabrera, el seleccionados Sub-23 argentí "Bocha" Batista en el cas de Matías Vargas, i l'Associació Xinesa de Futbol pe que fa a Wu Lei. El davanter xinès, poc després, ho confirmava amb un missatge penjat a les seves xarxes socials en que explicava "com sabeu he estat infectat de coronavirus i ara estic en quarantena a casa. El meu estat mental és molt bo i els meus símptomes bàsicament han desaparegut per complet".

En un comunicat a través de la plataforma social de la Xina Weibo i davant algunes informacions que consideren poc exactes, comminaven recentment a estar pendents de noves notícies de Wu al seu compte oficial. L'últim missatge setmanal de Wu en aquest compte el va fer dimecres la seva esposa, Zhong Jiabei. Ella va escriure sobre les dificultats que va travessar Wu després que la parella es va mudar de Xangai a Barcelona, i també va esmentar que ella i els seus fills es van abraçar amb ell abans que el jugador comencés el seu confinament. Hi ha detalls mes quotidians, de la seva vida domèstica, com alguns problemes que han tingut al seu nou pis en una zona cèntrica de la Ciutat Comtal. "Viure a Espanya és una experiència única. Els meus fills no parlaven una sola paraula en castellà, i ara poden conversar amb els seus companys del col·legi", relata aquesta carta oberta. Wu és una de les 5 altes entre els sis afectats.