AVUI A POL

ESMENTEN QUATRE POSSIBLES NÚVIES PER NICO MELAMED

25/03/2020
Segons s'apunta a Itàlia, estaria en el punt de mira de Real Madrid, FC Barcelona, Chelsea i el Bayern. Situen Calero i Darder entre les possibles opcions pel Betis.

Redacció, 19h Malgrat la situació que viu actualment el futbol és d'absoluta incertesa, el que mai falten són els rumors sobre el futur de diferents futbolistes. A les últime shores, tres noms d'actuals jugadors pericos han estat vinculats amb d'altres entitats, Nico Melamed, Fernando Calero i Sergi Darder. 

Pel que fa al jove futbolista de 18 anys, segons el periodista italià Gianluca di Marzio estaria en el punt de vista ni mes ni menys q de quatre clubs important a nivell continental, Real Madrid, FC Barcelona, Chelsea i el Bayern de Munic. Apunta el periodista que alguns dels clubs estarien fins i tot disposats a abonar la seva clàusula de rescissió, que xifren en vuit milions d'euros -te contracte fins el 30 de juny de 2023, després de renovar el passat any-. Melamed va debutar oficialment amb el primer equip el mes d'agost passat de la mà de David Gallego; va ser en el partit de la fase prèvia de l'Europa League que l'Espanyol va disputar contra el Lucerna.

Pel que fa a Calero i Darder, el portal especialitzat Fichajes.net els esmenta com a possibles objectius del Betis; coincidint amb el fet que el director general del club andalús Martínez Feria ha reconegut que tenen diferents fitxatges avançats, s'analitzen diferents demarcacions i possibles noms que es contemplarien: així, per l'eix de la saga donen tres possibles candidats, Salisu, Aridane o Calero, mentre que pel que fa al mig del camp, davant les possibles sortides de William Carvalho o Fekir, donen el nom del balear com l'home que més del gust seria de la direcció esportiva bètica en aquests moments.