AVUI A POL

COMENÇA L'AMPLIACIÓ PER ALS PETITS ACCIONISTES

14/02/2020
A partir d'aquest divendres, i durant un mes, es podran adquirir fins a 62.500 noves accions a sis euros, fins a completar un màxim de 375.000 euros.

Redacció, 7:30h (actualització, 14h) Aprovada per unanimitat en el punt 6 de l'ordre del dia de l'última Junta d'Accionistes de l'Espanyol estava, a més de l'ampliació de capital per 50 milions que havia de cobrir Rastar Group capitalitzant deute, una altra destinada a petits accionistes. Aquesta comença avui, 14 de febrer: l'augment de capital social té un import màxim de 375.000 euros i s'emetran un màxim de 62.500 noves accions nominatives amb un valor de sis euros cadascuna d'elles. El termini per a cobrir-la és d'un mes, i a partir de llavors s'iniciaria un període de subscripció addicional. Si així i tot no es completés la quantitat total per la qual es convoca aquesta ampliació de capital, el capital social de l'Espanyol quedarà augmentat "en la quantia de les subscripcions efectuades", segons especifica el BORME en un document signat a Cornellà a 10 de febrer pel vicepresident Carlos García Pont, com apuntava ahir AS. Els accionistes interessats hauran de contactar amb el club a través de la següent direcció de correu electrònic: ampliacio@rcdespanyol.com o trucant al 93.529.94.98. Un apunt important: els accionistes que només disposin d'1 acció actualment, també han de notificar al club el desig d'adquirir les accions que li pertoquen, però, al no superar el valor nominal, ja que per tenir 1 acció els tocaria 0,6438, hauran d'esperar a la segona volta, després de finalitzar la subscripció preferent de 15 dies com a màxim.

 

 

El passat novembre Chen apuntava l'ampliació de capital com una mostra més de la seva voluntat de seguir invertint en l'Espanyol