AVUI A POL

EL CORONAVIRUS, LA SELECCIÓ XINESA I WU LEI

14/02/2020
El combinat asiàtic, que ha de jugar contra Maldives d'aquí un mes, estaria negociant per jugar a Tailàndia, que demana que la federació xinesa els enviï mostres de sang de tots els jugadors abans d'entrar al país.

Redacció, 7:30h El coronavirus sorgit a la zona de Wuuhan, que ha provocat un brot de pneumònia, ha deixat ja més de 1.500 morts i les autoritats sanitàries han elevat a més de 60.000 el número d'infectats, segons el balanç d'aquest dijous. La major part dels casos es concentren a la ciutat de Wuhan (província de Hubei), però el virus ha sortit de la Xina i ja ha arribat a nombrosos països. Aquesta alerta sanitària està afectant molts aspectes de la vida de molts països, entre d'ells, l'esportiu: posposada la Superliga xinesa, tampoc es juguen alla apartits de la Champions asiàtica, i sorgeix el dubte de què passaria si Wu Lei si és citat en la pròxima convocatòria de la seva selecció, ja que la Xina te programada la cinquena jornada de la fase classificatòria per a la Copa del Món de 2022, contra Maldives, el pròxim 26 de març, és a dir, d'aquí a poc més d'un mes.

En aquest sentit, avui AS explica la CFA (Federació Xinesa de Futbol) es troba en converses amb les autoritats de Tailàndia perquè sigui allí on es disputi el partit si en aquestes setmanes no ha remès l'alerta pel coronavirus; remetent-se a Live Sport Àsia, expliquen que el ministeri de Sanitat tailandès hauria exigit que la federació xinesa els enviï mostres de sang de tots els jugadors abans que emprenguin el seu viatge per a mesurar-se amb Maldives. Un dels afectats seria possiblement Wu Lei.

 

 

Wu ha participat i com titular en els quatre partits anteriors de classificació, en els quals va anotar tres gols i va donar una assistència; aquí, anotant enfront de Síria el passat mes de novembre