AVUI A POL

COLLET: 'HEM DE SUMAR I HEM D'ANAR TOTS A UNA'

03/12/2019
L'expresident, que ha participat en el nostre programa per deixar clar quin era el missatge que va voler emetre ahir a RAC1, fa una crida a la unitat per superar la situació esportiva actual.

Redacció, 14:30h Malgrat porta ja uns anys apartat de la primera línia en termes de gestió, l'expresident de l'Espanyol Joan Collet segueix sent una veu reconeguda i respectada per l'espanyolisme. A diferència d'altres antics dirigents que no són habituals en els mitjans, a ell cada setmana tenim oportunitat d'escoltar-lo en un dels programes amb més audiència de casa nostra, El Món a RAC1, i malgrat ell mateix es considera ja un perico d'a peu més el cert és que per la seva àmplia experiència trajectòria tant en el món social com en diferents llocs de la directiva i per la seva condició d'expresident, sovint recollim les seves reflexions i les reflectim. Així va ser ahir, quan a l'hora d'abordar la situació del primer equip, vam titular la seva intervenció amb un "No es pot anar per Primera amb Wu Lei i Campuzano" que al seu parer, no reflecteix com cal la línia argumental del seu missatge. Collet ens ha atès aquest migdia al nostre programa de ràdio per comentar i avaluar la delicada situació per la qual està travessant l'equip, però sobretot per insistir que l'objectiu de la seva intervenció no era un altre que transmetre un missatge d'unitat: "El que sap greu és que vulguis donar un missatge per sumar i crec que és el que menys importància se li ha donat. Respecto molt a tots els integrants actuals. Mai he demanat dimissions, mai he criticat a ningú. Només vull sumar. La meva intenció no és valorar a ningú. Si no és per sumar, prefereixo estar callat. Vaig al camp cada 15 dies. No em perdo cap partit. Celebro totes les victòries".

 

 

De cara al present, l'ex president ha dit que reclama "el que es va aconseguir en aquell moment, la temporada 08-09. Des del club crec que s'han de reunir tots els agents socials. L'any 08-09 ens vam reunir a un restaurant i estava també el President, també l'entrenador i els capitants i la FCPE. Es van organitzar autocars i AVE pagats pels jugadors"

Sobre una possible solució, Collet ha admès que es necessita "un líder que parli amb tothom i no sé si hi és. Potser caldria buscar-lo. Hi ha una cosa que em va preocupar; els càntics. Són els jugadors els que ens han de treure d'allà. Sobre el mercat d'hivern, ha dit que "és complicat, pero l'Espanyol és un club històric, molt conegut, a Barcelona i estem a Europa. Te tots els ingredients perquè els jugadors vinguin, però si mires la classificació és una altra història. Hi ha molt mercat i segur que alguna aposta es pot trobar. Pot ser un bon aparador de cara a Europa. El pitjor és quan surts al mercat d'hivern i a més no tens diners. Ara pots portar dos o tres jugadors de garanties. No seran referències, però crec que hi ha opcions"