AVUI A POL

EL RIVAL. SIMEONE: 'NOMÉS PENSEM EN EL PARTIT CONTRA L'ESPANYOL'

09/11/2019
El tècnic de l'Atlético, a qui s'ha preguntat per si farà finalment aquesta revolució en l'onze de la qual s'ha parlat, destaca la "motivació" dels pericos amb l'arribada de Machín i que aquests generaran un partit "complex"
Redacció, 12:45h No viu l'Atlético de Simeone un bon moment ni de joc ni de resultats; malgrat l'enorme despesa econòmica feta aquest estiu, que supera amb escreix els 300 quilos, uns problemes endèmics en forma de desaparició en les primeres parts i manca  de pegada a dalt estan comprometent el rendiment matalasser tant en Lliga com en la Champions.  Després de 16 partits entre Lliga i Champions només han sumat set victòries, víctima d'unes lamentables primeres parts de total i absoluta desconnexió i una poca contundència a l'àrea que crida l'atenció atesa la qualitat dels seus elements ofensius: en quatre partits de Champions han fet sis gols després de xutar 57 cops, i en Lliga només acrediten una diana per encontre. Molta feina per fer te un Simeone cada cop més qüestionat, i que no es pot permetre una ensopegada davant l'Espanyol si no vol veure com l'afició que no fa pas tant l'idolatrava es gira en la seva contra.

Simeone, en la roda de premsa prèvia al partit que ha tingut lloc després de la sessió d'entrenament duta a terme a Majadahonda, ha parlat d'aquest Espanyol que arriba després, contràriament dels seus, de golejar a Europa: "Continuem pensant en el partit a partit. Ens enfrontem demà a un rival que amb l'arribada del nou entrenador té una motivació important. Generarà un partit complex, com tots els que estem veient en la Lliga. A partir d'aquí nosaltres buscarem continuar millorant. Només pensem en el partit contra l'Espanyol". Sobre el tema de la motivació dels seus, que tant es va trobar a faltar a Leverkusen, ha insistit l'argentí que "motivació la tenen sempre, sobretot amb el respecte cap al club en el qual juguen, però a vegades es desperten pitjor o millor. En aquesta parcel·la, la de l'estat emocional és on ha d'entrar l'entrenador". Sobre aquesta anunciada revolució que podria fer en l'onze després del partit de Champions, no ha estat especialment clar: "Busquem el que entenem que podem generar per a treure el partit endavant. No canviarem. A partir del que necessiti l'equip i les situacions que un veu, en conseqüència del partit que hem de jugar, armarem l'equip", a més d'insistir que "portem amb unes idees fa anys i les hem de bolcar en el camp. Hem estat molt irregulars, com gairebé tots i aquell equip que s'estabilitzi i el que mantingui la concentració és el que competirà millor. Hi ha passatges dolents, bons... Necessitem treballar en la concentració, la regularitat, i això ho dóna el camp i no les paraules". Finalment, i sobre aquest treball que s'està fent des de l'estiu per reconstruir un equip que va patir la marxa de jugadors importants els últims anys que es veu perjudicat per les baixes de llarga durada d'alguns elements clau, ha destacat que "és una mica complex, ja que tenim tres jugadors importants fora. És una quantitat enorme de partits sense ells, i quan estiguin hi haurà més fortalesa en la competència interna. Necessitem convèncer-nos del que podem fer i a partir d'aquí buscar la regularitat".