AVUI A POL

REIVINDICATS

09/11/2019
El bon paper a Europa d'homes com Campuzano i Pol Lozano, a més de Melendo, obre el debat de com aprofitar els elements de l'anomenada unitat B per la Lliga.

Redacció, 7:30h Cornellà-El Prat va celebrar més de dos mesos després una nova victòria del l'equip com a local; va ser en la competició fetitxe de l'Espanyol, l'Europa League, que és la que està donant les alegries  i on s'estan refugiant els blanc-i-blaus en una temporada per a l'oblit. La golejada per 6-0 davant el campió de la lliga búlgara ha servit a més de per classificar-se per als 1/16 de final de la UEL i per batre tot un seguit de marques, per alimentar l'estat d'ànim de l'equip cara a la competició domèstica. El repte és que la dinàmica en la competició europea es traslladi a la Lliga, on la situació és ben diferent, instal·lats en zona de descens i sense gol.

Un dels debats que obre aquesta dualitat que presenta l'equip és la de si per fer que la cara de l'equip de la Lliga s'assembli molt més al que es veu en competició continental, no caldria aprofitar alguns dels elements de l'anomenada unitat B que està destacant a Europa. Una de les zones que estan en el punt de mira és l'atac, i Machín segueix buscant donar amb la tecla provant diferents parelles. Curiosament, l'home que està demostrant tenir més gol és el jove Víctor Campuzano, amb 5 gols en competició europea però cap en Lliga, on la seva participació ha estat menor. 

 

 

“És el jugador més en ratxa, mostra el seu olfacte en cada oportunitat i ens en podem aprofitar", va dir Machín del jove Campuzano

A la mitja punta, Óscar Melendo es va reivindicar amb un gol va tornar anotar i assistint als davanters; després d'un inici de curs el qual ell mateix reconeixia davant els nostres micròfons no ha estat fàcil, Machín sap que te un futbolista màgic, dels pocs amb un futbol diferencial que hi ha en plantilla, si el fa jugar això sí en la posició on pot desplegar les seves habilitats, entre línies. Un altre a drestacar és Pol Lozano; en el poc que ha jugat,  180 minuts repartits en tres partits, ha demostrat que mereix tenir més oportunitats ja que està perfectament capacitat oer desenvolupar el rol que ara mateix te assignat  Marc Roca; de fet, com us vam desvelar a la nostra transmissió, els responsables esportius del club tenien pensant cas que el de la Gradana del Penedès acabés deixant el club en el passat mercat no fitxar cap substitut, confiant en els seves condicions futbolístiques.