AVUI A POL

VÍCTOR GÓMEZ: 'HA ESTAT UN DEBUT UNA MICA AGREDOLÇ'

20/10/2019
El jove defensa d'Olesa agraeix a l'afició perica com han corejat el seu nom. "L'Espanyol és el club que porto al cor de sempre; per aquests colors ho donaré tot des de sempre i per sempre", afirmava fa un any quan va renovar fins el 2025.

Redacció, 19:45h Una de les millors notícies que ens deixa el partit és el gran debut de Víctor Goméz, sense cap mena de dubte el jugador més destacat en clau perica. El jove defensa d'Olesa de Montserrat, de només 19 anys, abandonava però la zona de vestidors al seu pas per zona mixta disgustat per la derrota de l'equip, el que demostra fins a quin punt per a ell el bé del grup està per sobre del tema individual ja que avui hauria de ser per sobre de tot un dia de ceebració. En declaracions als mitjans oficials de l'entitat, el Víctor destacava que és "un debut una mica agredolç, content per debutar a la Lliga però menys feliç pel resultat. Hem sentitat la proximitat de la gent, i quan m'han canviat corejant el meu nom: agraïr aquest suport i a seguir". 

 

 

Hi ha fins i tot  qui ja comença a patir per la situació contractual d'aquest nano que va arribar a l'entitat en etapa benjamí el juliol del 2008 i va tornar com a cadet la temporada 2015-2016: cal recordar en aquest sentit que l'estiu de 2018 ampliava el seu contracte fins al 30 de juny del 2025. La idea era jugar dues temporades al filial fins a donar el salt al primer equip ja amb fitxa professional, però des de l'arribada de Machín està fent dinàmica de primer equip. Internacional a totes les categories inferiors de la selecció espanyola -te un ampli palmarès internacional, on figuren un subcampionat mundial fa dos anys, un campionat d'Europa sub-17,  també el títol dels Jocs del Mediterrani a més de l'Europeu Sub-19 del passat estiu- el dia de la seva renovació destacava el seu amor pels colors blanc-i-blaus, recordant que era "el club que porto al cor de sempre; només pots tornar aquesta confiança que t'atorga el club amb un contracte tan llarg treballant. De sempre he sentit els colors de l'Espanyol i tornar va ser un orgull per mi: transmetre a l'afició que per aquests colors ho donaré tot des de sempre i per sempre". 

Després de destacar en el passat Europeu -la seva participació en el torneig li va impedir de fet fer la pretemporada amb el primer equip- moltes veus reclamaven que fes ja el salt, però David Gallego, que curiosament havia confiat en ell de manera ferma en els últims anys, no es va decidir a fer el pas de fer-lo debutar a Primera -a tall d'exemple, la passada temporada va jugar 34 partits en el filial malgrat estar encara en edat de juvenil i sent un dels jugadors indiscutibles en l'onze del surienc-. El seu talent defensiu i ofensiu, la seva bona col·locació, rapidesa i facilitat per a recuperar la posició en defensa, a banda de la seva velocitat i precisió en la centrada, són unes qualitats que fan pensar que com en la prèvia apuntava el propi Machín, sigui no ja un home de futur sinó d'un present certament esplendorós.