AVUI A POL

VÍCTOR SÁNCHEZ: 'NO HEM ESTAT A L'ALTURA PERÒ TOCA PASSAR PÀGINA I CAPGIRAR LA SITUACIÓ'

10/10/2019
El migcampista ha volgut dona run missatge de tranquil·litat a l'afició perica i s'ha mostrat ambiciós amb el nou Espanyol de Pablo Machín; també espera que costi "el mínim temps possible" adaptar-se al nou sistema.

CE Dani Jarque, 13:45 L'Espanyol afronta el segon dia de l'era Pablo Machín amb una doble sessió; després de entrenament matinal a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, que ha estat passat per per aigua, Víctor Sánchez, un dels capitans de l'equip, ha passat per sala de premsa per atendre als mitjans de comunicació. El migcampista català ha estat preguntat en primer lloc per l'arribada del nou tècnic i de les primeres sessions amb el nou staff tècnic, "És un entrenador que demana molta intensitat a l'equip. Està intentant implementar el seu sistema i està clar que vol un equip fort i ofensiu". Víctor ha estat preguntat també pel seu paper i la seva posició en el nou esquema, "Em veig jugant en el centre del camp per davant dels tres centrals. Estic obert al que desitgi el míster, com sempre he fet".

El veterà migcampista rubinenc s'ha mostrat esperançat en l'adaptació de l'equip en el nou sistema, "Esperem que pel primer partit de l'equip ja tinguem interioritzat el que ens demana l'entrenador. Necessitem paciència però esperem que ens faci falta poc temps perquè l'equip s'adapti". Víctor ha reconegut que coneix el sistema, "Algun partit sí he jugat amb el sistema de tres centrals. No és un esquema tan nou per nosaltres".

Víctor ha volgut transmetre un missatge de tranquil•litat a la parròquia blanc i blava, "Millor estar a baix ara que no pas a la jornada 30 amb molt menys marge de maniobra. Tot i així no ens agrada aquesta situació com tampoc ens agrada no haver pogut guanyar a casa davant la nostre gent. Volem capgirar a la situació i fer que la gent torni a gaudir amb nosaltres" tot afegint que, "hem jugat contra equips que poder no tenen molt nom però que ens ha posat les coses molt difícils. És una lliga molt competitiva en la que qualsevol equip et pot guanyar. El pròxim diumenge juguem contra el Villarreal i l'objectiu és guanyar el partit".

Per últim, Víctor Sánchez ha estat preguntat per la destitució de Gallego i els efectius positius d'un canvi en la dinàmica, "quan un entrenador marxa, als jugadors ens afecta perquè sabem que som els principals culpables. Sentim que podríem haver fet alguna cosa més i aquest sentiment és normal. No hem estat a l'altura però estem a l'elit i hem de passar pàgina i intentar donar la volta a la situació. Sempre que hi ha un canvi d'entrenador hi ha una certa revolució perquè els jugadors que jugaven menys veuen una nova oportunitat i els que si jugaven volen demostrar que ho poden seguir fent".