AVUI A POL

REGALEM LES ÚLTIMES ENTRADES PER LA FINAL MUNDIAL DE LA DANONE NATIONS CUP!

11/10/2019
Només ens queda un últim paquet d'unes 200 invitacions, que encara poden ser vostres passant aquest divendres de 9:30h a 14:30h per Ràdio MARCA BCN, Avinguda Diagonal, 460. Només fins a final d'existències!

Aquest proper dissabte 12 d'octubre entre les 10 h i les 21 h podràs viure un esdeveniment únic a l'estadi del RCD Espanyol de Barcelona. Vine amb el teus amics i la família a gaudir d'una competició de futbol única en el món, veure un partit que enfrontarà les Llegendes de LaLiga i els Ambaixadors de la Danone Nations Cup i de l'actuació musical de Ricky, Nerea, Raoul i Carlos Right. Durant la tarda hi haurà una Fan Zone i animacions a l'Estadi per a tots els públics. La Danone Nations Cup és la major competició de futbol aleví que actualment es celebra al món. Enguany, 27 països participen en aquest torneig considerat "el mundial aleví".

 

 

Per tal que ningú es perdi aquesta autèntica festa del futbol que es fa a casa nostra i per gentilesa de Danone, des de dilluns hem estat regalant 1.000 entrades per asistir-hi. Quan ja tenim a tocar el gran dia, només ens queda un últim paquet d'unes 200 entrades, que encara poden ser vostres passant aquest divendres de 9:30h a 14:30h per Ràdio MARCA Barcelona, Avinguda Diagonal, 460, 08006 Barcelona. Us recordem que no és necessari que ens envieu cap mail ni que espereu la nostra confirmació, podeu anar directament a Ràdio MARCA i recollir les vostres localitats