AVUI A POL

LA PREGUNTA DEL DIA: CREUS QUE HI HA JUGADORS PER L'ESQUEMA DE MACHÍN?

09/10/2019
Et donem aquestes quatre opcions: A) Ens quadra molt bé B) Més o menys C) Falten 2 o 3 peces D) No quadra gens. Vota en l'enquesta i deixa'ns la teva opinió al portal.

A PericosOnline cada dia us formularem La pregunta del dia amb la col·laboració de Botemanía

La pregunta d'avui és: creus que hi ha jugadors per l'esquema de Machín?

 

 

Preguntat per si te clar com col·locar als seus nous jugadors en el seu sistema, Machín va afirmar, "mentiria si digués que no. Ja he fet les meves càbales. Hi ha una plantilla ample i haurem d'adaptar alguns futbolistes versàtils al meu model de joc. Tinc clar que haig de treure el millor rendiment i, si veig que la plantilla se sent més còmode amb una altre sistema, canviaré. Haig de buscar el benefici de l'equip i les victòries que ens donin confiança. Avui estem en una situació compromesa i el principal és redreçar-la." 

Podeu votar per una de les opcions al nostre twitter www.twitter.com/pericosonline; també deixar aquí, en aquesta notícia, els vostres comentaris, o bé dir la vostra amb un misstage de veu al nostre whatsapp, el 747.770.294. Recorda que pots escoltar el nostre programa a Ràdio MARCA Barcelona de dilluns a divendres de 13:30h a 14:30h al dial 89.1 fm, amb la nostra APP o fent servir el player situat a la home del portal. 

I recorda que Botemanía reparteix cada dia 3 milions d'euros. Allà, a la web de Botemanía  trobaràs jocs de Bingo, Casino, Ruleta, Blackjack... i uns premis tan vibrants que els celebraràs com si estiguéssis a la llotja de Cornellà-El Prat. Registra't ara amb el codi PERICOS i Botemania et regala 10€ gratis per jugar. 

Botemanía , juguem?

Caducitat un mes. Ingrés mínim de 10€ per retirar guanys. Juga amb responsabilitat.  


PUBLICITAT