AVUI A POL

LA PREGUNTA DEL DIA: QUINA SENSACIÓ ET DEIXA EL PARTIT D'IPURUA?

16/09/2019
Et donem aquestes quatre opcions: A) Només importen els 3 punts B) L'equip ha progressat C) Juguem igual de malament D) Gallego surt reforçat. Vota en l'enquesta i deixa'ns la teva opinió al portal.

A PericosOnline cada dia us formularem La pregunta del dia amb la col·laboració de Botemanía

La pregunta d'avui és: quina sensació et deixa el partit d'Ipurua?

 

 

 

Gallego destacava en la roda de premsa posterior al partit que es va veure una evolució en els seus homes, com ho demostra el fet que lluitessin fins el final fins a donar-li la volta al marcador: "La llosa és més de l’entorn que nostra. Aquest equip està molt viu i un equip que està mort no remunta un partit en els últims minuts. Era necessari veure que l’equip havia progressat i això s’ha aconseguit. Era important guanyar per agafar confiança". Tot i que el joc va ser grips i durant bona part de l'encontre l'Eibar va ser palesament superior, cal destacar és que aquest cop la va encertar amb els canvis, clau en el triomf: "En aquest estadi es juga al que vol l’Eibar i ho sabíem, els que han sortit des de la banqueta han estat revulsius”

Podeu votar per una de les opcions al nostre twitter www.twitter.com/pericosonline; també deixar aquí, en aquesta notícia, els vostres comentaris, o bé dir la vostra amb un misstage de veu al nostre whatsapp, el 747.770.294. Recorda que pots escoltar el nostre programa a Ràdio MARCA Barcelona de dilluns a divendres de 13:30h a 14:30h al dial 89.1 fm, amb la nostra APP o fent servir el player situat a la home del portal. 

I recorda que Botemanía reparteix cada dia 3 milions d'euros. Allà, a la web de Botemanía  trobaràs jocs de Bingo, Casino, Ruleta, Blackjack... i uns premis tan vibrants que els celebraràs com si estiguéssis a la llotja de Cornellà-El Prat. Registra't ara amb el codi PERICOS i Botemania et regala 10€ gratis per jugar. 

Botemanía , juguem?

Caducitat un mes. Ingrés mínim de 10€ per retirar guanys. Juga amb responsabilitat.  


PUBLICITAT