AVUI A POL

ZONA MIXTA

15/09/2019
Granero: "L'equip estava competint bé i insistint ha arribat el que veníem buscant". Pedrosa: "Necessitàvem el triomf per animar-nos i poder competir"

Miraculosa victòria de l'Espanyol, amb gol de Ferreyra i un Granero que sobre la mateixa gespa d'Ipurua destacava que el triomf ha arribat "fent el que havíem plantejat els dos gols han arribat de la manera en que teníem pensat en que podíem fer mal al rival, demostra que quan tens preparades els coses surten. En Lliga tots els equips estan molt igualats i competeixen, hem fet més del que està vist reflectit en punts; l'equip estava competint bé i insistint ha arribat el que veníem buscant. El gol? No tenim cap problema, tenim recursos i davanters excepcional, els migcampistes ens hem de sumar".

Adrià Pedrosa ha estat un dels revulsiu que ha servit per capgirar el signe de l'encontre, una tornada esperada la seva després d'un mes d'absència: "Portava un mes parat i tenia ganes de saltar a la gespa, què millor que amb una assistència i triomf de l'equip. L'Eibar angoixa molt i costa fer el joc que vol Gallego de molt de toc. Hem cregut i hem pogut guanyar. Aquest mes vénen molts partits i necessitàvem el triomf per animar-nos i poder competir. Si hem fet l'impossible? Si voleu dir-ho així... eren dos gols i es podia fer. L'aturada ha servit per coses per l'aspecte físic i s'ha vist que no hem deixat de competir. Si he de jugar de titular o com a revulsiu? Durant la setmana m'ho he de guanyar. On em sento més còmode? Sempre he dit que al però jugaré on em demani l'entrenador".