AVUI A POL

GALLEGO: 'AVUI S'HA DEMOSTRAT QUE AQUEST EQUIP ESTÀ MOLT VIU'

15/09/2019
"Em quedo amb que l'equip ha sabut competir", destaca el tècnic, que creu que a Ipurua s'ha vist us pas endavant respecte a fa 15 dies.

David Gallego arribava a la roda de premsa minuts després de finalitzar el partit i aconseguir la primera victòria de la temporada. L'equip suma ja 4 punts i comença a mostrar-se efectiu de cara a porteria. El tècnic perico es mostrava satisfet amb la primera victòria de la temporada. "Era necessari veure que l'equip havia progressat i donat una passa més, això s'ha aconseguit. No és només el resultat, sinó com s'aconsegueix. El futbol té aquestes coses, era important perquè l'equip agafés confiança, és important per com s'ha aconseguit i a l'estadi que s'ha aconseguit". "És un camp molt complicat, es juga al que vol l'Eibar, hem defensat molt bé les segones jugades. Ens ha faltat entendre la primera part i els cops que ens jugaven per fora, però després hem intentat fer el contrari, buscar gent molt oberta". "L'equip ha sabut competir, aquesta és la base" remarcava Gallego

Els canvis del tècnic han sigut decisius en el signe del partit i en la remuntada. Gallego comentava això sobre l'entrada de Vargas, Pedrosa i Granero: "Per això estan, els que entren de fora estan per sumar i ho han canviat. El treball de l'equip i de tots també desgasta". La mala notícia del partit ha estat la lesió del 9 perico, Facundo Ferreyra, en fer el gol de l'empat. Sobre la lesió del Chucky Gallego comentava que "és una pena, ha estat un gol agredolç. Ha notat una punxada, haurem d'esperar a les proves".

Per última ha parlat sobre les crítiques rebudes aquestes setmanes: "Era un problema creat per l'entorn, l'equip genera, té jugadors que fan gols. Són circumstàncies del joc. Buscàvem un creixement i he vist a l'equip amb un altre intensitat i un altre ritme. L'equip està molt viu, un equip mort no remunta un 1-0 a l'Eibar. Després del gol l'equip s'ha alliberat i ha vist que era possible".