AVUI A POL

EL SEMÀFOR DE L'EIBAR - ESPANYOL

15/09/2019
Aquestes són les notes dels protagonistes del partit.

 LES NOTES DE L’EQUIP 

semafor.png

diegolopez06.png

ESPECTADOR

Ha intervingut poc i ho ha fet amb encert, però sense grans aturades. 

javilopez02.png

LAMENTABLE

Partit molt dolent del capità perico que ha estat  desencertat en la entrega i ha patit moltíssim amb Inuí que se li ha anat en moltes ocasions.

naldo06.png

SÒLID

Com sempre el millor de la línia defensiva. Ha acabat expulsat per una tarja massa rigorosa.

calero05.png

ARRISCAT

S'ha equivocat en moltes passades i traient pilotes des del darrera i li segueix mancant una virtut essencial: contundència.

didac04.png

 INOPERANT

Patint per banda i inexistent en atac, no ha signat un gran partit.

darder05.png

VOLUNTARIÓS

Sense fer un gran partit és l'únic dels migcampistes que han sortit inicialment que no s'ha vist perdut i que ha intentat crear en atac i xutar des de fora.

victors04.png

OFUSCAT

Partit gris de Víctor que s'ha barallat amb tothom i s'ho ha deixat tot al centre del camp però sense clarividència ni energia ben enfocada.  

marcroca02.png

INEXISTENT

Partit negre del migcampista del Penedès que ha estat una ombra del gran jugador que és. S'el veu molt incòmode.

melendo02.png

IRRELLEVANT

No era el partit pel menut jugador de Sant Adria, no ha intervingut en el joc i ni se l'ha vist. Molt decebedora la seva temporada fins al moment.

ferreyra08.png

MATADOR

No ha intervingut en el joc, pero la pilota que havia de ficar entre els tres pals l'ha ficada. Decisiu el primer golejador de l'any de l'equip. Es un killer i llàstima de la seva lesió. Esperem que no sigui gaire.

calleri04.png

DESUBICAT

Treballador però perdut. No ha sabut combinar amb els companys ni aprofitar les pilotes a l'espai, perque la velocitat no és la seva virtut. També s'ha mostrat un pel maldestre amb la pilota als  peus.

vargas07.png

REVULSIU

El jugador mes desequilibrant de l'equip ha estat vital per equilibrar la balança en una assistència al Chucky. Ha de jugar sí o sí.

pedrosa07.png

REVOLUCIÓ

La seva velocitat i verticalitat son vitals en aquest equip. Avui ha entrat d'extrem però ha de jugar on sigui.

granero06.png

 OPORTÚ

Molt bé seguint a Pedrosa en la jugada del segon gol, ha estat oportu posant la cama i també ha aportat pausa als minuts finals.

LA NOTA DEL MISTER 

davidgallegocard.png

AFORTUNAT

 

 

No és mala cosa tenir 'baraka' i Gallego ha demostrat tenir-ne, quan tots els dits l'haguessin apuntat més en una possible derrota. Molt bé a la lectura de partit i els canvis, que han donat la volta al partit però malament a la lectura de la sala de premsa, on ha dit que l'equip ha experimentat una millora quan l'única millora ha estat en el marcador, no en el joc.

EL PERICO ONLINE

online.png

EL PERICO OFFLINE 

offline.png