AVUI A POL

LA PREGUNTA DEL DIA: AMB QUINA PARELLA DE CENTRALS JUGARIES A IPURUA?

12/09/2019
Et donem aquestes quatre opcions: A) Naldo - Calero B) Naldo - Lluís C) Lluís - Calero D) Bernardo - Naldo. Vota en l'enquesta i deixa'ns la teva opinió.

A PericosOnline cada dia us formularem La pregunta del dia amb la col·laboració de Botemanía

La pregunta d'avui és: amb quina parella de centrals jugaries a Ipurua?

 

 

Ahir Calero avisava del perill que representarà per la defensa l'Eibar, un equip dels que més centra de tota la Lliga. Un dels debats que hi ha obert en l'entorn és el de quina ha de ser la parella de centrals; Naldo ho ha jugat tot en Lliga, els 270 minuts davant Sevilla, Alavés i Granada, formant parella en el primer encontre amb Lluís López i amb Calero en els últims dos partits, mentre que Bernardo Espinsoa, el recanvi vingut del Girona per ocupar el buit d'Óscar Duarte, no ha debutat encara en competició regular. Hi ha un corrent que demana amb insistència la dupla Naldo-Bernardo, batejada amb afecte com a "Bernaldo". 

Podeu votar per una de les opcions al nostre twitter www.twitter.com/pericosonline; també deixar aquí, en aquesta notícia, els vostres comentaris, o bé dir la vostra amb un misstage de veu al nostre whatsapp, el 747.770.294. Recorda que pots escoltar el nostre programa a Ràdio MARCA Barcelona de dilluns a divendres de 13:30h a 14:30h al dial 89.1 fm, amb la nostra APP o fent servir el player situat a la home del portal. 

I recorda que Botemanía reparteix cada dia 3 milions d'euros. Allà, a la web de Botemanía  trobaràs jocs de Bingo, Casino, Ruleta, Blackjack... i uns premis tan vibrants que els celebraràs com si estiguéssis a la llotja de Cornellà-El Prat. Registra't ara amb el codi PERICOS i Botemania et regala 10€ gratis per jugar. 

Botemanía , juguem?

Caducitat un mes. Ingrés mínim de 10€ per retirar guanys. Juga amb responsabilitat.  


PUBLICITAT