AVUI A POL

A L'ESPERA DE PEDROSA

10/09/2019
Tot i que Gallego defensa que per a ell tots els jugadors són iguals evidentment comença a perfilar el seu onze amb jugadors que s'adapten al seu llibret; és el tècnic de tota Primera que menys jugadors ha utilitzat, 16.

Redacció, 7:30h La nota més esperançadora de la tornada a la feina de l'equip, ahir a la tarda, va ser la confirmació de l'evolució positiva d'Adrià Pedrosa. El lateral esquerre, que va caure lesionat en el partit d'anada de la tercera ronda de l'Europa League davant el Lucerna i s'ha perdut sis partits des d'aleshores, va fer la primera part de la sessió amb la resta dels seus companys, treballant això sí amb els preparadors físics quan es va programar el partidet d'entrenament. Tothom confia que al llarg de la setmana es reincorpori ja a la feina grupal i després d'un llarg mes d'absència pugui tornar a vestir de curt. La seva disponibilitat seria clau per un Gallego que no va dubtar en donar-li la titularitat fins a caure lesionat, havent jugat els tres primers partits de competició europea, un com a lateral i els altres dos avançant la seva posiició, exercint d'extrem.

El veloç futbolista sorgit del planter és un dels nou jugadors que encara no s'han estrenat en les tres primeres jornades de Lliga, i ha estat Dídac l'encarregat d'ocupar la demarcació; apuntar una dada del mataroní, pel qual estan passant moltes pilotes en aquest inici de curs: és el jugador que ha perdut més pilotes en Lliga aquesta temporada (65, les mateixes que el jugador de l'Athletic, Ander Capa). En el seu cas, com en els de David López, Pablo Piatti i Iturraspe, la seva absència es deu a motius fíiscs, mentre que Andrés, Bernardo, Pipa, Granero, Puado i Pol Lozano tampoc han jugat cap minut. Una situació que contrasta amb un seguit de jugadors que han disputat els 270 minuts de competició regular, Diego López, Naldo, Dídac Vilà, Marc Roca i Matías Vargas, mentre que Corchia ha jugat tot el disputat des de la seva arribada, 180 minuts, relegant a la suplència Javi López. Sergi Darder ha jugat dos partits com a titular i minuts en el tercer (206 minuts) en un mig del camp en el qual fins ara s'imposen les figures de Melendo (252), Víctor Sánchez (225) i Roca. Al davant, Wu Lei suma 155 minuts (dos titularitats i acabant sempre substituit, i minuts en un tercer partit), Ferreyra també ha jugat els tres partits però sumant només 110 minuts, amb una titularitat en que va acabar sent substituit, mentre que Calleri va tenir 23 minuts davant el Granada, en la seva estrena.

Tot i que Gallego defensa que per a ell tots els jugadors són iguals evidentment comença a perfilar el seu onze amb jugadors que s'adapten al seu llibret, i a més amb tres competicions per davant tots els integrants de la plantilla tindran la seva oportunitat. Crida però l'atenció el fet que sigui el tècnic de tota la categoria que menys jugadors ha utilitzat, 16, en el que es porta de Lliga; en el mateix sentit, és l'únic entrenador de Primera que no ha esgotat els tres en les tres primeres jornades: sí ho va fer davant Sevilla i Alavés, però davant el Granada només va fer entrar Ferreyra i Calleri per Víctor Sánchez i Wu Lei.


PUBLICITAT