AVUI A POL

LA MEGAPORRA DE L'EIBAR - ESPANYOL

15/09/2019
Deixa el teu pronòstic per al partit de diumenge i pots guanyar un dinar per a dues persones al restaurant de l'STAR's Padel

Deixa'ns ja el teu pronòstic per l'Eibar-Espanyol, partit corresponent a la jornada 4 de la Lliga que es disputa aquest proper diumenge a Ipurua (12h) i guanya un magnífic premi. 

Entre aquells que encertin el resultat final i també el primer golejador de l'Espanyol, si es dóna el cas, sortejarem finalment un dinar per a dues persones  consistent en un àpat per a dues persones al restaurant de l'STAR's Padel (Passatge dels Alps s/n, 08940 de Cornellà de Llobregat). STAR's Padel, excel·lentment comunicat a 5 min de Barcelona, és el club de referència a Catalunya, amb 14 pistes panoràmiques i un gran ambient social, i que a més comta amb un restaurant d'alta qualitat. En aquest cas, el premi es podrà gaudir de dilluns a diumenge. Recorda, per optar al premi has d'encertar resultat final i golejador si és procedent, o el que és el mateix, aconseguir 6 punts si fem almenys un gol, o 4 si no en fem cap!

Com sempre, ens has de deixar en aquesta notícia el resultat del partit i si creus que l'Espanyol farà almenys un gol, l'autor del primer. NO VALIDEM EN CAP CAS PRONÒSTICS ENVIATS PER CORREU ELECTRÒNIC O DEIXATS A LES XARXES SOCIALS.

• Per encertar el signe del partit (1, X o 2), l'usuari obtindrà 1 punt.

• Per encertar l'autor del primer gol de l'Espanyol, l'usuari obtindrà 2 punts. Si es pronostica que l'Espanyol no marcarà cap gol, no es podrà optar a aconseguir aquests punts.

• Per encertar el resultat final del partit (0-0, 1-2, etc), l'usuari obtindrà 3 punts.

Molta sort i molt d'encert, poleros! 

Pel que fa al resultat de la Megaporra de l'Espanyol-Granada no va haver cap encertant del resultat final pel que el premi queda desert.

Aquesta és la classificació provisional del joc, amb els participants que han sumat almenys un punt; el guanyador final, com és tradició, tindrà com a premi una samarreta signada pel jugador de la primera plantilla que prefereixi. Recordeu que d'acord a les bases, si dos usuaris empaten en la classificació final, el premi se l'endurà qui hagi aconseguit més vegades encertar la totalitat de la porra en una jornada (6 punts). Si també empaten en aquest aspecte, es farà el mateix amb les altres puntuacions possibles (4, 3, 2 i 1 punt). Si finalment empaten també en tots aquests aspectes, es realitzarà un sorteig a l'atzar.

Si advertiu algun error en les vostres puntuacions, no dubteu en enviar un mail avisant-nos a megaporrapol@gmail.com.  

MOLTA ATENCIÓ: NOMÉS ATENDREM PETICIONS DE RECTIFICACIÓ EN LES PUNTUACIONS I EVENTUALS CANVIS EN LA CLASSIFICACIÓ GENERAL D'AQUELLS USUARIS QUE ENS HAGIN ADVERTIT VIA EMAIL ABANS QUE ES PUBLIQUI LA CONVOCATÒRIA DE LA SEGÜENT MEGAPORRA. 

  • 8 Articuno 5 Mrek 3 Terpeno 2 85carla21 2 maquis70 2 nicolaouedec 1 Nestordc 1 alnuca23 1 andyperico 1 Arnau_17 1 Arteaga_19 1 borjagranell 1 BrankoBrnovic 1 carlosfff 1 chemaperico 1 chenorchen 1 CoroSalvador 1 Cristian_IR 1 Custers72 1 Danipetit13 1 DragoRCD 1 eddie_murphy 1 Floringol 1 genoll21 1 GeriiPG 1 Inquisitio 1 JaviRCDE21 1 jonatasOrey 1 JOTAEME22 1 jperelloa 1 Kikebg 1 MagicRCDE1900 1 meruelo91 1 NandoPerico 1 nouvingut 1 penaltysdecabeza 1 perico71sarria 1 PericodeSants 1 PericoSantako 1 ramon41 1 Robert_Rosell 1 rulova_ 1 ShrekVI 1 SoloUnClub 1 VamosaEuropa 1 ViboraPoL 1 Xevi1965 1 xexomiami 1 Zurifran