AVUI A POL

EMBARBA, POSSIBLE OPCIÓ PER LA BANDA

23/06/2019
L'extrem del Rayo seria un dels noms que agradaria al si del club.

Redacció, 7:30h  Un dels objectius que busca l'Espanyol en aquest mercat és reforçar el seu joc de bandes amb un extrem, i tenint en compte que actualment, a l'espera de saber en què acaben els casos Mario Hermoso i Borja Iglesias, hi haurien al voltant d'uns 4 milions d'euros per fitxar, aquests podrien servir per intentar "pescar" un fitxatge a la Segona divisió.

Són diferents els perfils que es contemplen als despatxos de la direcció esportiva, i un seria segons SPORT Adrián Embarba, del Rayo Vallecano, amb qui afirmen els tècnics blanc-i-blaus ja haurien realitzat els primers contactes rebent una resposta positiva per part del seu entorn, mentre que a Vallecas no tanquen la porta a la seva sortida si s'arriba a un acord econòmic -el seu valor de mercat són uns quatre milions d'euros, mentre que l'ideal per part perica seria una operació que voltés els dos a tres-.

Nascut el 7 de maig de 1992 a Madrid, porta 5 anys al conjunt vallecà, amb qui acaba contracte el 2021. Natural d'Azuqueca d'Henares, amb 12 anys va arribar al planter del Real Madrid per a després passar la seva etapa cadet i primer any juvenil a l'Alcalá. Va completar la seva etapa juvenil ales files de Leganés i Getafe, fins que a la temporada 2011-12 es va incorporar al Marchamalo de Tercera Divisió. Al juliol de 2012 va signar contracte amb el Carabanchel, des d'on un any més tard va donar el salt a Vallecas, inicialment per al seu filial tot i que ràpidament va convertir-se en un fix en el primer equip. Enguany ha jugat 36 partits en Lliga, sumant cinc gols. 

 

 

El 28 d'abril de 2019 va transformar el penal que va donar el triomf davant el Real Madrid (1-0), guanyant així al club blanc gairebé divuit anys després de l'última vegada. ​Es tracta d'un davanter que habitualment es mou per la banda dreta, però també pot adaptar-se a l'esquerra, una polivalència que agradaria en els despatxos de Sant Adrià


PUBLICITAT