AVUI A POL

JOSÉ AURELIO GAY: 'ESTIC ENCANTAT DE TORNAR A L'ESPANYOL 30 ANYS DESPRÉS'

12/06/2019
El tècnic madrileny ha reconegut estar molt il·lusionat en la seva tornada a l'entitat perica i ha destacat el seu bagatge en els equips de base: "He treballat en els millors platers, tant de la Xina com d'aquí a Espanya".

CE Dani Jarque, 11:45h Un cop anunciat a David Gallego com a nou entrenador del primer equip, el club va moure fitxa per tal de cobrir la vacant que deixava el de Súria a la banqueta del filial blanc i blau. José Aurelio Gay ha estat l'escollit per dirigir al filial la temporada vinent amb opció a una addicional en funció de certes variables. Gay, que va ser jugador del primer equip perico entre les campanyes 1988 i 1991 i que va disputar 80 partits oficials en els quals va aconseguir 12 gols, va treballar el passat curs a l'escola de futbol de l'Evergrande xinès, i acumula una trajectòria de més de 10 anys a les banquetes espanyoles amb un llarg bagatge a Segona Divisió B, categoria actual del filial perico. Gay ha estat presentat a la ciutat esportiva Dani Jarque on ha atès als mitjans de comunicació presentes tot acompanyat dels coordinadors del futbol base, Àlex Garcia i Fran Navarro.

Àlex Garcia ha iniciat la presentació del nou tècnic del filial en la que ha manifestat el seguiment continuat en la carrera de José Aurelio Gay, "A José Aurelio ja el teníem present en el passat. Sempre l'hem tingut en les nostres travesses. José Aurelio reuneix molts requisits que buscàvem com per exemple la seva professionalitat i la seva experiència en filials".

El nou entrenador del filial ha reconegut estar molt il·lusionat amb la nova etapa que se li presenta, "Estic encantat de tornar a l'espanyol 30 anys després. Aquí em va donar l'oportunitat de debutar a primera divisió. Estic molt feliç d'estar aquí i contribuir a fomentar la cantera. Estic molt il·lusionat en la nova etapa que se'm presenta". El tècnic madrileny ha parlat del seu estil com a entrenador i de l'estil de joc dels seus equips, "Tindrem una línia continuista. M'agraden els equips atrevits. Els meus equips són combatius i generosos en l'esforç. Intentarem que aquesta sigui la marca del nou Espanyol", al temps que ha tret pit de la seva experiència en el futbol de base, "He treballat als millors panters, tant de la Xina amb l'Evergrande com d'aquí a Espanya, al del Madrid".

José Aurelio ha parlat  també dels objectius de cara a la propera temporada amb el filial, "L'objectiu és treballar amb els jugadors perquè tinguin un bon rendiment necessari per pujar en un futur al primer equip. L'objectiu és ser un dels equips forts de la categoria i tenir opcions d'entrar al playoff".  El madrileny ha afegit que, "Som un equip filial i hem de donar suport al primer equip. Si el primer equip necessita jugadors per entrenar o competir, nosaltres agafarem nois del juvenil".

Per últim, ha reconegut que "encara no he pogut parlar amb el David Gallego. Conec els jugadors que tindrem la temporada vinent. Estic al corrent de la situació de la plantilla i de les futures incorporacions".