AVUI A POL

LA PREGUNTA DEL DIA: HAS RENOVAT JA EL TEU CARNET?

12/06/2019
Et donem aquestes quatre opcions: A)Si! B) No però ho faré C) M'ho estic pensant D) No renovo. Vota en la nostra enquesta i deixa'ns la teva opinió.

A PericosOnline cada dia us formularem La pregunta del dia amb la col·laboració de Botemanía

La pregunta d'avui és: has renovat ja el teu carnet?

 

 

 

Ahir es posava en marxa la primera fase de la campanya de renovació d'abonaments, la destinada a renovacions -per noves altes, caldrà esperar fins el 17 de juny-. Les línies mestres de la nova política d'abonaments consisteixen en reconèixer i afavorir la fidelitat i el compromís dels socis i fomentar l'accés a infants, joves i famílies, entenent que són sectors claus i estratègics pel futur del club. L'objectiu és revertir la tendència a la baixa de les passades temporades: el club va tancar el curs 2018-19 amb 20.961 socis-abonats i 2.517 socis-fan i 1.162 socis-nin, en total 24.640 persones. Recordem que a partir d'ara i com a gran novetat, el carnet de soci-fan i el de soci-nin es converteixen definitivament en carnet de soci, alhora que el carnet de soci-abonat es divideix entre el carnet de soci més el carnet d'abonament.

Podeu votar per una de les opcions al nostre twitter www.twitter.com/pericosonline; també deixar aquí, en aquesta notícia, els vostres comentaris, o bé dir la vostra amb un misstage de veu al nostre whatsapp, el 747.770.294. Recorda que pots escoltar el nostre programa a Ràdio MARCA Barcelona de dilluns a divendres de 13:30h a 14:30h al dial 89.1 fm, amb la nostra APP o fent servir el player situat a la home del portal. 

I recorda que Botemanía reparteix cada dia 3 milions d'euros. Allà, a la web de Botemanía  trobaràs jocs de Bingo, Casino, Ruleta, Blackjack... i uns premis tan vibrants que els celebraràs com si estiguéssis a la llotja de Cornellà-El Prat. Registra't ara amb el codi PERICOS i Botemania et regala 10€ gratis per jugar. 

Botemanía , juguem?

Caducitat un mes. Ingrés mínim de 10€ per retirar guanys. Juga amb responsabilitat.