AVUI A POL

RUBI: 'QUE SEPAREM ELS NOSTRES CAMINS NO SIGNIFICA QUE NO LI DESITGI EL MILLOR A L'ESPANYOL'

12/06/2019
L'extècnic perico, que considera que "a la vida cal ser agraït", destaca, "això és la vida, de vegades un decideix agafar un altre camí i això no significa que el deixis d'estimar i no el respectis al màxim".

Notícia en construcció Malgrat el llarg serial de la desvinculació de Rubi va acabar dijous passat, no ha estat fins avui en que l'experico ha estat presentat com a nou entrenador del Betis. El preparador va arribar aquests dimarts a Sevilla després de prendre's uns dies de desconnexió, i ja va tenir les seves primeres reunions de treball per a la planificació de la propera temporada; ahir va poder conèixer les instal·lacions del Benito Villamarín i de la ciutat esportiva Luis del Sol i va conversar amb el president i el vicepresident del club, Ángel Haro i José Miguel López Catalán, respectivament, i avui ha estat presentat oficialment al costat del president i el secretari tècnic, Alexis Trujillo; no pas Llorenç Serra Ferrer, aquest home comprensiu que segons filtraven des del seu entorn si li havia donat l'afecte que no havia trobat en els dirigents pericos, i que dilluns passat decidia plegar en no  acceptar un canvi en les seves funcions i atribucions en l'àrea esportiva de l'entitat, el que suposava perdre poder d'actuació al capdavant dels fitxatges del conjunt verd-i-blanc.

La cita era esperada per l'entorn perico per veure si afegia quelcom al seu dur comunicat de la passada setmana, o si com han fet des de l'Espanyol, optava per passar pàgina i centrar-se en la seva nova etapa a Sevilla. Haro, el president bètic, ha destacat d'entrada que "Rubi sempre ha estat al nostra primera opció, te tot el que ens representa. És una persona humil, dialogant i treballadora, valors que necessitem, i està dintre des nostres paràmetres econòmics. Vam tenir una reunió amb ell i la resta va ser mot fàcil. Sap que el projecte del club és sòlid, i ens ajudarà per tornar a entrar a Europa". Posteriorment, ha estat el torn de Rubi: "És un gran honor viure aquests moments, dirigir-me a afició, exjugadors, dirigents, aquí hi ha part de la història vva del nostre club. És un moment màgic, un ve d'una terra on heu fet arribar a distància en que significa el Betis, és una virtut d'aquest club, el transmetre que o és el mateix ser del Betis que d'una altre equip, etqueda clar de petit. La meva intenció és que ens comenceu a conèixer. Em poso vermell per la presentació que heu fet de nosaltres, ens traslladeu una responsabilitat i confiança que ens obliga a tornar-la, és una repte apassionant. Faig un parèntesi perquè a la vida cal ser agraït, i vull acomiadar-me de manera verbal del meu anterior club, l'Espanyol, no ho havia pogut fer abans personalment parlant;  que separem els nostres camins no vol dir que no els desitgi el millor al club i a les persones que els componen, vull acomiadar-me d'ells sobretot amb signes de gratitud, això és la vida, de vegades un decideix agafar un altre camí i això no significa que el deixis d'estimar i no el respectis al màxim i li desitgis el millor".