AVUI A POL

EL GIRONA DEMANA UNA PRIMERA AMB 21 EQUIPS FINS QUE S'ACAREIXI EL CAS OIKOS

11/06/2019
Des de Montilivi han reclamat jugar a la màxima categoria fins que s'aclareixi el que va passar en el Valladolid-Valencia. Dos homes de la seva plantilla, Bernardo i Bono, han estat relacionats amb l'Espanyol.

Redacció, 20:30h Caldrà estar molt al cas a un tema que pot afectar a la propera edició de a Lliga, la 2019-20, el calendari de la qual es sortejarà la primera setmana de juliol: i és que el Girona, equip que va perdre la categoria i en teoria hauria de jugar el proper curs a Segona,  ha decidit personar-se en la causa que s'instrueix al Jutjat número 5 d'Osca ha reclamat a Competició obri un expedient al partit Valladolid-Valencia que es sospita podria haver estat arreglat, extrem que cas de ser demostrat podria acabar amb la pèrdua de sis punts pel conjunt blanc-i-violat i de retruc, la salvació dels catalans, i entre les mesures cautelars que proposen, si el cas no es resol amb rapidesa, hi ha la d'una Lliga de Primera divisió de 21 equips fins que s'aclareixi el que va passar al partit del Nuevo Zorrilla. El Girona es reservaria, segons l'escrit que ha presentat, l'opció de començar accions legals en el futur i reclamar una compensació econòmica si no es pren cap de les mesures que reclamen. 

 

El partit sota sospita 

 

Aquest tema podria acabar afectant a futur de determinats jugadors que buscaven una sortida amb l'escenari del descens a Segona: un és Bernardo Espinosa; el central, que ha estat titular en 31 dels 38 partits de a la passada Lliga, vol seguir en un equip de la màxima categoria, ja sigui a Espanya o en una altra de les lligues fortes d'Europees -va deixar un bon record a la Premier League on va jugar fa uns anys amb el Middlesbrough-. Te contracte amb el Girona fins a juny de 2021, que necessitaria cedir-lo després de perdre la categoria. També s'ha parlat de  Yassine Bounou, Bono; el meta marroquí, que va renovar fa pocs mesos fins a 2021, va confirmar recentment en una entrevista que sortirà aquest estiu. Ha sonat vinculat a Leganés, Fenerbahce i ara també amb l'Espanyol.