AVUI A POL

PENDENTS DE POSSIBLES ENTRADES I SORTIDES

11/06/2019
Atlético i Espanyol podrien estar negociant ja per Hermoso; es va rebutjar una oferta del PSG inferior a la matalassera. El club, atent als possibles cedits del Madrid com Brahim, Mariano i RDT; atenció a Iván Sánchez de l'Elche.

Redacció, 14h Al programa també hem fet un repàs a com esta la qüestió de les entrades i les sortides a hores d'ara. Pel que fa als homes que estan actualment en nòmina, el cas que porta de corcoll tothom és Mario Hermoso. Inclús es parla que Atlético i Espanyol ja estan negociant, tot i que el club matalasser està esperant els diners que ingressarà per Antoine Griezmann per efectuar altres operacions. Hi ha una petita finestra en aquest mercat, de l'1 al 3 juliol, dos dies marcats en el calendari per a la resolució d'aquest cas. El PSG, que també el vol, va fer una oferta formal que va ser rebutjada per l'Espanyol en ser inferior fins i tot a la que ofereixen els matalassers (18-20 quilos). Com venim explicant per la particular situació contractual del futbolista, a qui resta només un any, és molt complicat demanar el valor total de la clàusula, els 40 quilos.  Pel que fa a Marc Roca, un altre dels homs amb mercat, hi havia la ferma intenció de millorar-li el contracte però encara no hi ha notícies al respecte, i possiblement caldrà esperar a que acabi la seva participació . Per acabar, està el cas de Borja Iglesias: de moment no hi ha noticies d'una possible sortida o de si s'ha avançat en la voluntat de millorar-li les condicions contractuals i amb ell, l'import de la seva clàusula dels 28 milions actuals a 40. La voluntat del jugador seria restar una temporada més a l'entitat. Tema Sergio García: com us vam explicar aquest cap de setmana, podria renovar si accepta l'oferta low-cost -realment implicaria una baixada de salari molt important- que li farà el cub, però te ofertes milionàries de la Xina i també del Japó.

 

 

Passant al capítol d'altes, l'Espanyol està molt atent als possibles cedits del Madrid. Els últims dies ha sortit el nom de Brahim, que efectivament és una opció. El jove futbolista malagueny de 19 anys va arribar al desembre al Madrid procedent del City a canvi de 17 milions d'euros; no va tenir gairebé protagonisme fins al final del campionat, quan Zinedine Zidane el va posar en els seus onzes titulars en quatre dels últims 5 encontres de Lliga, en que va disputar un total de 299 minuts. Tot  la confiança de ZZ, que va destacar d'ell en públic que "el que m'agrada de Brahim és que quan agafa la pilota sempre va cap a porteria. Li agrada jugar, li agrada associar-se, no te por, controla les cames i és ràpid",  l'entitat blanca és partidària que continuï creixent en un altre club en qualitat cedit per recuperar-lo més endavant més fet a la categoria.  Sabem que David Gallego vol jugadors desequilibrants a la parcel·la ofensiva i tal com us vam explicar, el club fa temps que busca un extrem, en aquest sentit cal estar atents a Iván Sánchez, de l'Elche de Segona Divisió. Tornant als cedits del Madrid, hi hauria jugadors que veurien amb bons ulls venir a l'Espanyol; és el cas de Mariano i Raúl de Tomás, tot i que a hores d'ara la posició de davanter està ben coberta amb Borja Iglesias, Wu Lei i Ferreyra. Mariano gairebé no ha tingut oportunitats de jugar al primer equip blanc, mentre que   RDT ha marcat aquesta temporada 14 gols en 34 partits amb el Rayo Vallecano, on tenia un salari de  tres milions bruts per temporada. El seu bon rendiment li ha valgut perquè entre d'altres els dos grans de Portugal, Benfica i Porto, el vulguin cara al proper curs.