AVUI A POL

JASPE: 'NO ESPERÀVEM PODER OMPLIR L'ESTADI'

15/04/2019
El tècnic del Femení A reconeix que ha estat complicat gestionar tantes emocions en les setmanes prèvies a l'encontre de dilluns vinent, i que serà dur no poder donar minuts a totes: "Ho han d'entendre, hauré de prendre decisions".

Redacció, 14:30h S'està parlant molt aquests dies en la prèvia de l'històric partit dels equips femenins d'Espanyol i Atlético de Madrid que es jugarà dilluns vinent a Cornellà El Prat de com l'afronten a nivell esportiu i també emocional les futbolistes periques, però no tant de com ho viu un altre dels grans protagonistes de la cita, el seu tècnic, Salva Jaspe. Responsable principal d'una revifalla fantàstica -quan va agafar l'equip es temia per la permanència, i ara, després del brillant triomf de dissabte davant el Rayo Vallecano aquesta és un fet- el preparador, en declaracions al nostre company Joan Camí aprofitant la seva presència en l'acte que ha servir per presentar l'encontre, ha manifestat sentir-se  preparat per al repte: "Estem bastant tranquils, avui comencem les sessions i provarem de portar-lo amb calma. Ja hi haurà problemes perquè les futbolistes estaran nervioses, i si transmet el mateix... però estem tranquil i volem gaudir del que està passant. Ha estat complicat gestionar-ho, hem de fer molts actes perquè el club ho demana i les noies estaven pensant més en altres coses que en els partits que teníem per davant. Vam fer un gran partit davant el Rayo sabent com havia anat la setmana, amb les jugadores en alguns moments no centrades del tot, ara sí ja puc dir que han de gaudir d'això i passar-s'ho bé, que és el que transmetrem dintre d'un ordre  donar bona imatge".

 

 

Evidentment, el preparador no s'esperava aquesta increïble resposta  de l'espanyolisme i que es pogués omplir l'estadi: "Parlàvem a Lauren Florido i Òscar Perarnau i dèiem, si entre 10 o 15.000, encantats,però des de la passada setmana que ens diuen, l'estadi s'omple, vaig demanar que no es digués res perquè teníem un partit important. Ara cal disfrutar-lo, les noies estan desitjant que arribi dilluns; em preocupa que no puguin jugar totes, han d'entendre-ho. M'agradaria que fos un amistós i donar a totes minuts de protagonisme però hauré de prendre decisions".

Hom pot pensar que jugar a casa i amb aquest ambient pot servir per doblegar a les matalasseres, que lideren la taula, però Jaspe, sense deixar de ser ambiciós, recorda que "és un rival molt fort i haurem d'estar molt encertades i organitzades, és un bloc molt potent i saben el que s'estan jugant. Hem de tocar amb els peus a terra, però anirem a competir i posar-li les coses difícils". 

PUBLICITAT