AVUI A POL

LA PREGUNTA DEL DIA: CREUS QUE DIUMENGE ES DESPERTARÀ LA MARMOTA?

15/04/2019
Et donem aqustes quatre opcions: A) No! Somia amb Europa! B) Te el somni molt fràgil C) Te un ull mig obert... D) Badalla des de dissabte. Vota en la nostra enquesta i deixa'ns la teva opinió.

A PericosOnline cada dia us formularem La pregunta del dia amb la col·laboració de Botemanía

La pregunta d'avui és: creus que diumenge es despertarà la marmota?

 

 

 

Rubi insistia després de superar l'Alavés que l'equip no deixarà d'intentar-ho mentre sigui materialment possible. El partit de diumenge al camp del Levante, un altre match ball per als espanyolistes

Podeu votar per una de les opcions al nostre twitter www.twitter.com/pericosonline; també deixar aquí, en aquesta notícia, els vostres comentaris, o bé dir la vostra amb un misstage de veu al nostre whatsapp, el 747.770.294. Recorda que pots escoltar el nostre programa a Ràdio MARCA Barcelona de dilluns a divendres de 13:30h a 14:30h al dial 89.1 fm, amb la nostra APP o fent servir el player situat a la home del portal. 

I recorda que Botemanía reparteix cada dia 3 milions d'euros. Allà, a la web de Botemanía  trobaràs jocs de Bingo, Casino, Ruleta, Blackjack... i uns premis tan vibrants que els celebraràs com si estiguéssis a la llotja de Cornellà-El Prat. Registra't ara amb el codi PERICOS i Botemania et regala 10€ gratis per jugar. 

Botemanía , juguem?

Caducitat un mes. Ingrés mínim de 10€ per retirar guanys. Juga amb responsabilitat.