AVUI A POL

LA PREGUNTA DEL DIA: ENS BENEFICIA L'ELIMINACIÓ DEL SEVILLA?

15/03/2019
És positiva la seva desfeta europea perquè vindran tocats i cansats, o és pitjor, ja que voldran refer-se? Vota en l'enquesta i deixa'ns la teva opinió.

A PericosOnline cada dia us formularem La pregunta del dia amb la col·laboració de Botemanía

La pregunta d'avui és: ens beneficia l'eliminació del Sevilla?

 

  

 

El conjunt andalús va caure ahir eliminat de l'Europa League, amb un gol en el minut 119. Arriben tocats físicament i anímica a Cornellà-El Prat, però, pot ser això un arma de doble tall? Machín, molt tocat, va parlar del pla personal: "Estic dolgut. La figura de l'entrenador també porta amb si assumir moltes coses que no pots controlar. Em queda aixecar la moral del grup, que està molt baix. El cansament també fa mossa, perquè tenim una batalla molt important el diumenge"

Podeu votar per una de les opcions al nostre twitter www.twitter.com/pericosonline; també deixar aquí, en aquesta notícia, els vostres comentaris, o bé dir la vostra amb un misstage de veu al nostre whatsapp, el 747.770.294. Recorda que pots escoltar el nostre programa a Ràdio MARCA Barcelona de dilluns a divendres de 13:30h a 14:30h al dial 89.1 fm, amb la nostra APP o fent servir el player situat a la home del portal. 

Pel que fa a la pregunta d'ahir, quina pot ser la clau per derrotar al Sevilla?,  les respostes van ser aquestes:

  • 24% Forts en defensa
  • 38% Efectius en atac
  • 24% Control mig del camp
  • 14% Superar-los físicament
I recorda que Botemanía reparteix cada dia 3 milions d'euros. Allà, a la web de Botemanía  trobaràs jocs de Bingo, Casino, Ruleta, Blackjack... i uns premis tan vibrants que els celebraràs com si estiguéssis a la llotja de Cornellà-El Prat. Registra't ara amb el codi PERICOS i Botemania et regala 10€ gratis per jugar. 

Botemanía , juguem?

Caducitat un mes. Ingrés mínim de 10€ per retirar guanys. Juga amb responsabilitat.  


PUBLICITAT