AVUI A POL

L'ESPANYOLISME S'ORGANITZA PER ACOMPANYAR L'EQUIP A MESTALLA

11/02/2019
El socis espanyolistes tenen la possibilitat d'adquirir una entrada per abonat a un preu de 35 euros. Per la seva banda, tant la FCPE com la Juvenil munten autocar per al partit de diumenge.

Redacció, 16h El nostre equip juga aquest diumenge a Mestalla (16:15h) davant el Valencia, un partit en el qual és d'esperar que els homes de Rubi comptin amb el suport d'una bona munió de seeguidors pericos, i per afavorir-ho, s'estan organitzant diferents iniciatives.

D'una banda, el club ofereix als seus socis la possibilitat d'adquirir una entrada per abonat a un preu de 35 € a la zona de Gol Xicotet Alt; la venda de les mateixes es pot efectuar al Punt d'Atenció al Soci (PAS) de l'estadi de Cornellà-El Prat de dimarts a dijous en els següents horaris: de 10h a 14h i de 16h a 18h; i el divendres de 10h a 14h. Es vendrà únicament una entrada per cada carnet de soci que serà nominal i, per tant, s'haurà d'adjuntar el DNI. Els nens menors de sis anys també paguen a la zona visitant. Les entrades són personals i intransferibles.

D'altra banda, la Federació Catalana de Penyes de l'Espanyol organitza la venda d'entrada i autocar per al desplaçament a terres valencianes per 65 €. Els interessats han de contactar per correu electrònic a comunicaciofcpe@gmail.com indicant el nom i cognoms, DNI i número de soci.

També la Juvenil organitza un desplaçament en autocar, a un preu de 45 euros pels socis dels grup, i de 50 pels no socis; els interessats poden apuntar-se al mail juvenil1991@gmail.com, o contactant amb ells vis xarxes socials.


PUBLICITAT