AVUI A POL

LA PREGUNTA DEL DIA: FITXARIES ALGÚ PER SUBSTITUIR PABLO PIATTI?

11/02/2019
Aprofitaries el marge que dóna la reglamentació per portar un altre futbolista pel que resta de temporada, o creus que no cal? Vota en la nostra enquesta i deixa'ns la teva opinió.

A PericosOnline cada dia us formularem La pregunta del dia amb la col·laboració de Botemanía

La pregunta d'avui és: fitxaries algú per substituir Pablo Piatti?

 

Alguns dels missatges d'ànim que ha penjat el "Duende" a les seves xarxes socials; el jugador, que es perdrà el que resta de temporada -estarà previsibement entre sis i 7 mesos de baixa- va publicar un missatge mostrant-se confiat que superarà aquest contratemps, el més serios de la seva carrera professional: "El destino mezcla las cartas, y nosotros las jugamos (Arthur Schopenhauer) Hoy me toca enfrentarme a una lesión de rodilla, y te aseguro que esta partida la voy a ganar. ¡Gracias! A las innumerables muestras de cariño y fuerza que me hicieron llegar". El club haurà de decidir donat l'abast d'aquesta lesió si fitxa un altre jugador pel que resta de temporada; el procediment seria acreditar-li aquesta lesió de llarga durada, que suposa sis mesos sense poder competir -no podria fer-ho ni que es recuperés abans d'aquest període- i aleshores podria incorporar un jugador lliure o provinent de la mateixa Lliga espanyola, o el que és el mateix, que no requereix del TMS -Transfer Matching System o sistema de correlació de transferències- per a transaccions internacionals

 

Podeu votar per una de les opcions al nostre twitter www.twitter.com/pericosonline; també deixar aquí, en aquesta notícia, els vostres comentaris, o bé dir la vostra amb un misstage de veu al nostre whatsapp, el 747.770.294. Recorda que pots escoltar el nostre programa a Ràdio MARCA Barcelona de dilluns a divendres de 13:30h a 14:30h al dial 89.1 fm, amb la nostra APP o fent servir el player situat a la home del portal. 

I recorda que Botemanía reparteix cada dia 3 milions d'euros. Allà, a la web de Botemanía  trobaràs jocs de Bingo, Casino, Ruleta, Blackjack... i uns premis tan vibrants que els celebraràs com si estiguéssis a la llotja de Cornellà-El Prat. Registra't ara amb el codi PERICOS i Botemania et regala 10€ gratis per jugar. 

Botemanía , juguem?

Caducitat un mes. Ingrés mínim de 10€ per retirar guanys. Juga amb responsabilitat.