AVUI A POL

PIATTI HAURÀ DE PASSAR PEL QUIRÒFAN

10/02/2019
L'argentí pateix un trencament complet del lligament creuat anterior i un esquinç de grau un al lateral intern, i es perdrà el que resta de temporada. En tractar-se d'una lesió de llarga durada el club haurà de decidir si fitxa un altre jugador.

Redacció, 13:15h Tal com ha informat el club, Pablo Piatti haurà de passar pel quiròfan com a conseqüència de la lesió que es va produir ahir en el partit davant el Rayo Vallecano. L'argentí, que es va lesionar de manera fortuïta abans del descans i va haver de ser traslladat a un centre hospitalari on se li va fer una primera avaluació que confirmaven una lesió al genoll, ha estat sotmès a noves proves a la Clínica Corachan que confirmen un trencament complet del lligament creuat anterior i un esquinç de grau un al lligament lateral intern del genoll dret, tal i com s'intuïa en el primer diagnòstic. El jugador mantindrà repòs absolut al seu domicili durant els propers dies fins que passi un nou control en el qual es determinaran les pautes de la intervenció quirúrgica. El jugador ha publicat un missatge a les seves xarxes socials, mostrant-se confiat que superarà aquest contratemps: "El destino mezcla las cartas, y nosotros las jugamos (Arthur Schopenhauer) Hoy me toca enfrentarme a una lesión de rodilla, y te aseguro q esta partida la voy a ganar. ¡Gracias! A las innumerables muestras de cariños y fuerzas q me hicieron llegar".

El club haurà de decidir donat l'abast d'aquesta lesió -tot i que el comunicat no esmenta terminis de recuperació, en casos semblants els temps establers són de sis o set mesos de baixa- si fitxa un altre jugador pel que resta de temporada; el procediment seria acreditar-li una lesió de llarga durada, que suposa sis mesos sense poder competir -no podria fer-ho ni que es recuperés abans d'aquest període- i aleshores podria incorporar un jugador lliure o provinent de la mateixa Lliga espanyola; , o el que és el mateix, que no requereix del TMS -Transfer Matching System o sistema de correlació de transferències- per a transaccions internacionals.