AVUI A POL

BAPTISTAO, LA CLAU DEL MERCAT

11/01/2019
📻 Segons s'ha explicat a POL ràdio, el brasiler, que no està del tot content, no descartaria la seva marxa si l'oferta que arriba el satisfà tant a ell com al club. Una reflexió sobre la polèmica de vídeo de Villareal.

Redacció, 14h Avui, al nostre programa, a banda de parlar de l'actualitat estrictament esportiva, hem donat una informació al respecte del mercat d'hivern, fins ara força enquistat. Segons s'ha explicat, és possible que aquest gener passin coses a nivell d'entrades i sortides, concretament una entrada i una sortida, en forma de venda, que afectaria un jugador de l'Espanyol que podria ser Leo Baptistao. La seva marxa en forma de traspàs serviria per desbloquejar el límit salarial, i a més segons les nostres informacions, el futbolista, que no està content ara mateix, no descartaria la seva marxa si l'oferta que arriba el satisfà tant a ell com al club. Aquesta temporada, al davanter li està costant trobar porteria i només suma un gol, i de penal, en les 17 jornades disputades. Recentment es va publicar -va ser a AS- que al novembre van arribar algunes propostes pel davanter, però els clubs interessats no oferien més de quatre milions per l'atacant. El club, que en el seu moment va pagar set milions, intentariarecuperar la inversió que va fer en el seu moment. Segon el diari, els mercats on te més predicament serien el Calcio i la Bundesliga, a banda d'altres Lligues més exòtiques però que no el seduirien. 

En el programa també hem fet esment a l'última polèmica que ha esquitxat, de manera indirecta i diríem que molt injusta, a l'Espanyol; tot, provocat per un grup de suposats seguidors pericos que es van gravar a Vila-real ocultant la seva identitat i en estat aparentment d'ebrietat, fent càntics de l'estil, "Uh-uh, Ultrasur", i entonant el Cara al sol. Evidentment, es tracta d'un grup reduït que en res representa cap sector de l'afició perica ni al mateix club, però el problema és que vinculen l'Espanyol amb la seva ideologia. El club, davant l'allau de socis i seguidors blanc-i-blaus exigint una reacció, va emetre un comunicat desmarcant-se d'aquests lamentables fets refermant la seva neutralitat en temes polítics i censurant manifestacions d'aquest tipus, tan llunyans als valors que representa l'entitat. Una reacció que no ha satisfet tothom, i ha provocat la reacció d'alguns sectors de l'afició, per exemple, del Col·lectiu BiB Roger de Llúria, que l'han titllat públicament de poc contundent.