AVUI A POL

LA PREGUNTA DEL DIA: CREUS QUE ÁLEX LÓPEZ ES VA REIVINDICAR A LA COPA?

11/01/2019
El provaries de titular en Lliga, o creus que seria un error precipitar-se? Vota en la nostra enquesta i participa en e debat!

A PericosOnline cada dia us formularem La pregunta del dia amb la col·laboració de Botemanía

La pregunta d'avui és: creus que Álex López es va reivindicar en la Copa?

  

A més de fer un gol, va brillar en una demarcació habitualment ocupada per Marc Roca, que per cert, està a una targeta de la suspensió

Podeu votar per una de les opcions al nostre twitter www.twitter.com/pericosonline; també deixar aquí, en aquesta notícia, els vostres comentaris, o bé dir la vostra amb un misstage de veu al nostre whatsapp, el 747.770.294. Recorda que pots escoltar el nostre programa a Ràdio MARCA Barcelona de dilluns a divendres de 13:30h a 14:30h al dial 89.1 fm, amb la nostra APP o fent servir el player situat a la home del portal. 

Pel que fa a la pregunta d'ahir, vist el resultats de l'anada, qui creus que te més opcions per passar l'eliminatòria?,  les respostes van ser aquestes:

  • 21% Moltes més nosaltres
  • 54% Lleugerament favorits
  • 18% Per igual
  • 7% Ells són favorits
I recorda que Botemanía reparteix cada dia 3 milions d'euros. Allà, a la web de Botemanía  trobaràs jocs de Bingo, Casino, Ruleta, Blackjack... i uns premis tan vibrants que els celebraràs com si estiguéssis a la llotja de Cornellà-El Prat. Registra't ara amb el codi PERICOS i Botemania et regala 10€ gratis per jugar. 

Botemanía , juguem?

Caducitat un mes. Ingrés mínim de 10€ per retirar guanys. Juga amb responsabilitat.  


PUBLICITAT