AVUI A POL

SERGIO GARCÍA: 'AQUESTA TEMPORADA M'IL·LUSIONA TOT'

14/09/2018
El davanter del Bon Pastor, que destaca la proposta de Rubi, veu l'equip molt compromès per poder fer un gran any. Óscar Duarte, baixa segura; David López ha completat el treball específic que se li havia programat.

Redacció, 19:15h Penúltima sessió de la setmana la que ha tingut com a escenari aquesta tarda la Dani Jarque; els homes de Rubi, que ahir van tenir una jornada de descans, s'han exercitat enfocats ja plenament en un partit, el del Levante, del qual tindrem demà llista de convocats i compareixença davant de la premsa per part del tècnic. Óscar Duarte és baixa, ja que ha tornat amb un esquinç de grau 1 en el lligament lateral intern del genoll esquerre, que l'obligarà a estar al marge del grup. Pel que fa a David López ha treballat amb els seus companys i ha realitzat treball el treball específic que se li havia programat a causa de la sobrecàrrega en el quàdriceps esquerre que arrossega des de l'entrenament del dimarts; demà es decidirà si pot estar o no a disposició de l'entrenador.

Per sala de premsa ha passat un cop finalitzat l'entrenament un home pel qual el partit te també un component especial donat el seu passat granota, Sergio García; el davanter del Bon Pastor, com és lògic, admet que es tracta d'un "un partit especial. Va ser la meva experiència a Primera. És el primer equip que va creure en mi, em va obrir la porta per poder estar en aquesta categoria. Arribar aquí no és fàcil. Fa molt temps que vaig estar, li tinc afecte però que vull que guanyi el meu equip i que l'afició gaudeixi". De l'equip de Paco López destaca, "Van començar molt bé. Davant el Betis es va veure a un equip molt treballat. Ja es va veure en la passada segona volta. No serà fàcil, haurem de treballar dur per guanyar. Hem d'intentar que no segueixin jugant bé i puguem contrarestar-los".

Sergio, que porta dos partits seguits en l'onze inicial, i admet, "em trobo millor que l'anterior temporada i m'he preparat molt millor. Tinc més confiança", també ha tingut paraules elogioses per Rubi: "M'il·lusiona tot aquesta temporada. L'entrenador nou ha portat una recepta totalment diferent al que fèiem en els últims anys. M'agrada molt que la graderia s'il·lusioni. Estic satisfet per com estan sortint les coses i com s'ha treballat a la pretemporada. Veig a l'equip compromès, amb moltíssimes ganes de fer un grandíssim any. Al jugador això li fa sentir-se bé. La idea de joc d'aquest any és magnífica, volem posar-la en pràctica perquè es vegi el cap de setmana. Que la gent pugui gaudir. La idea de joc és traslladar-ho tot amb pilota. Creixerem i segur que la gent gaudirà del nostre futbol. Tant de bo pugui ser un any bonic i vinguin tots amb ganes a l'estadi". També ha destacat el tracte que te el maresmenc a nivell de vestidor: "És proper, parla amb tots... La relació és molt bona. La gent està contenta. Es pot parlar amb ell de tot, cal tenir ambició, i no cal mirar a llarg termini, sinó mirar el proper partit. Cal anar pas a pas i seguir així que arribarem lluny".

 Una de les claus per aconseguir-ho passa per compaginar bons resultats a domicili amb fer de Cornellà-El Prat un fortí: "A casa sempre hem de seguir així, amb la nostra gent, en el nostre estadi i amb l'afició. Hem de centrar-nos, perquè serà complicat. Volem guanyar, estem amb moltes ganes, ho posarem tot".


PUBLICITAT