AVUI A POL

LA PREGUNTA DEL DIA: CREUS QUE HA DE DEBUTAR ROSALES?

14/09/2018
Consideres que el lateral veneçolà ha de tenir un lloc en l'onze, o mereix seguir Javi López? Vota en la nostra enquesta de twitter i participa en el debat.

A PericosOnline cada dia us formularem La pregunta del dia amb la col·laboració de Botemanía

La pregunta d'avui és: creus que ha de debutar Rosales?

  

El dia de la seva presentació com a nou jugador perico, el lateral veneçolà va explicar que estava capacitat per jugar tant per la dreta com per l'esquerra; tant Rubi com Rufete van deixar obertes totes dues opcions, destacant la seva polivalència

Podeu votar per una de les opcions al nostre twitter www.twitter.com/pericosonline; també deixar aquí, en aquesta notícia, els vostres comentaris, o bé dir la vostra amb un misstage de veu al nostre whatsapp, el 747.770.294. Recorda que pots escoltar el nostre programa a Ràdio MARCA Barcelona de dilluns a divendres de 13:30h a 14:30h al dial 89.1 fm, amb la nostra APP o fent servir el player situat a la home del portal. 

Pel que fa a la pregunta d'ahir, quina sensació us generen els rumors sobre la possible venda del club?,  les respostes van ser aquestes:

  • 31% Incertesa 🤔
  • 25% Esperança 😍
  • 20% Em quedo igual 😐
  • 24% Virgencita, virgencita... 🙏🏼 
I recorda que Botemanía reparteix cada dia 3 milions d'euros. Allà, a la web de Botemanía  trobaràs jocs de Bingo, Casino, Ruleta, Blackjack... i uns premis tan vibrants que els celebraràs com si estiguéssis a la llotja de Cornellà-El Prat. Registra't ara amb el codi PERICOS i Botemania et regala 10€ gratis per jugar. 

Botemanía , juguem?

Caducitat un mes. Ingrés mínim de 10€ per retirar guanys. Juga amb responsabilitat.