AVUI A POL

CENTRATS EN LES SORTIDES

10/08/2018
La necessitat d'alleugerir la plantilla i també la massa salarial fa que pugui haver entre tres i quatre abans que tanqui el mercat: quins serien els principals candidats?

Redacció, 7:30h Ara mateix, i donades les dificultats per anar al mercat a la recerca de reforços, els esforços dels club estan centrats en reduir plantilla; tal com va avançar Rufete, director de futbol professional, el partit del Nàstic era  el límit que s'havien marcat per posar en marxa l'operació sortida, un cop decidits els jugadors que per una rao o una altra, es considera no tenen un lloc en la plantilla blanc-i-blava.

Tenint en compte la fita de tenir un màxim de 20 i 21 fitxes, el número considerat idoni per poder donar oportunitats a tots els futbolistes i al mateix temps afrontar amb garanties les diferents competicions i donar oportunitats als nois del planter, els números són clars: haurien de quedar lliures alments tres o quatre fitxes. En aquesta tema, com en gairebé totes les decisions que es prenen, hi ha també un component econòmic, ja que estem immersos en una política de contenció de la despesa que evidentment es reflecteix en la política salarial.

En aquest sentit, i entre els candidats a deixar el club, tot l'estiu s'ha apuntat a homes que tenen una fitxa alta, difícilment compatibles en alguns casos amb les possibilitats del club; és el cas de Roberto Jiménez, que segons explica AS remetent-se a fonts del club s'estaria movent per buscar una sortida interessant també a nivell esportiu; fa només un parell de dies, es parlava d'un possible interès del Leganés, tot i que a Butarque contemplen també opcions com les d'Andrés Fernández, Batalla, Herrera, el mateix Dimitrievski, del Nàstic de Tarragona i a qui s'ha relacionat amb l'Espanyol, i també Kiko Casilla, tot i que el seu entorn ho nega.

Un altre futbolista que és candidat a sortir és Álvaro Vázquez; tot i tornar de la seva cessió al Nàstic amb el desig de convèncer Rubi que te un lloc en l'equip, se l'està relacionant amb altres equips com el mateix conjunt grana, on va oferir un gran rendiment, al qual podria interessar sempre que arribés amb la carta de llibertat a la mà, i al Zaragoza, que despés de fer-se amb la cessió de Marc Gual busca tancar un altre atacant abans que acabi el mercat; la seva fitxa, 1,3 quilos, és però un inconveninet pels de La Romareda.

Amb Piatti descartant una sortida i Hernán Pérez aparentment sense propostes, possiblement pel seu elevat salari, qui sembla aparentment més a prop de sortir és un home amb una fitxa no especialment elevada, Sergio Sánchez. Amb 5 centrals en nòmina -a més del mataroní estan David López, Hermoso, Óscar Duarte i Naldo competint per només dos llocs- sembla complicat que tingui un paper protagonista al llarg del curs. Duarte també s un jugador amb mercat, i cal recordar que recentment ha explicat que malgrat acabar contracte l'estiu del 2019 i el seu desig de seguir, el club no havia fet cap moviment en aquest sentit. També està el cas dels nois del planter, com Álex López, a qui de fa temps se'l relaciona amb el Nàstic, que espera que els responsables esportius blanc-i-blaus decideixin en breu; els casos dels joves de la casa es tractaran amb especial cura, veient sempre l'interès d'ambdues parts, club i futbolista.


PUBLICITAT