AVUI A POL

LA CONNEXIÓ ESPANYOL-NÀSTIC

09/08/2018
A banda dels casos Álex López i Víctor Gómez, a Tarragona no descarten que Álvaro pugui tornar a vestir de grana, tot i que abans hauria de rescindir. Podria tenir alguna relació tot plegat amb el cas Dimitriesvki?

Redacció, 15h Aquest mateix matí parlàvem de la situació de dos futbolistes en nòmina blanc-i-blava, Álex López i Víctor Gómez, que estan en l'agenda del Nàstic de Tarragona. Mitjans d'aquella ciutat destaquen que l'Álex es pot convertir en jugador del club grana en les properes hores si no hi ha canvis d'última hora. El futbolista, titular ahir en l'amistós en el Nou Estadi, té la proposta de l'entitat tarragonina des de fa setmanes, però avui es podria desencallar tota l'operació. Pel que fa al Víctor, que en principi ha d'estar dos anys més a l'Espanyol B abans que a partir del 2020 passi a tenir fitxa professional en l'equip barceloní, caldrà veure quina és la decisió dels responsables esportius blanc-i-blaus. Simultàniament, a Tarragona també s'ha rumorejat que aquestes operacions podrien acabar tenint alguna incidència en el possible interès blanc-i-blau en el meta Stole Dimitriesvki, insunuant una possible operació a diferents bandes. Tot plegat, ara mateix es tracta d'informacions sense confirmar. Recordem que el club grana l'ha taxat en un milió d'euros.

Encara podria haver un tercer nom que acabés al nou estadi, Álvaro Vázquez: segons apunten diferents mitjans, el seu seria un cas més complicat i malgrat se l'ha vinculat amb el Zaragoza, podria tornar al Nàstic, tot i que pel que sembla mai com cedit. Segons Diari Més i RAC1, primer hauria de rescindir i després buscar un nou club. Mentrestant, a la capital aragonesa encara veuen complicada l'operació de portar-lo a préstec: el problema és el seu salari d'1,3 millons d'euros. 


PUBLICITAT