AVUI A POL

BREUS D'ACTUALITAT

10/08/2018
El CBiB Roger de Llúria envia una carta a Roger Gusch arran dels fets de Tarragona.

10/9/18 

11:45h El RCD Espanyol de Barcelona i Macson han arribat a un acord perquè la cèlebre marca de moda anglesa segueixi vestint als jugadors, staff del primer equip i representants institucionals durant la temporada 2018-2019. Després d'un primer curs de col·laboració, les dues entitats han decidit renovar el seu compromís que permetrà que els futbolistes de la pprimera plantilla vesteixin conjunt urbà i modern, mentre que el cos tècnic i directius vestiran amb un vestit de tall elegant.


8h El Col·lectiu BiB Roger de Llúria ha enviat una carta al director general executiu del club Roger Guasch, després del partit jugat entre Nàstic i Espanyol aquest passat dimecres a Tarragona:

Senyor Guasch, membres d'aquest col•lectiu i components d'altres penyes que han estat presents aquest vespre/nit al Nou Estadi de Tarragona, ens han fet saber, indignats, de la presència d'un grup de feixistes, suposats seguidors del nostre club, que s'han fet un fart, durant el partit, de proferir crits de "Puigdemont a prisión, Arriba Espanya, Puta Barça i Puta TV3". Ens han dit alguns dels pericos assistents al partit que també hi va haver crits de Puta Catalunya. Cosa què no podem assegurar. A part d'exhibir diverses banderes espanyoles amb l'escut del nostre club.

Davant d'aquest nou i desagradable fet, volem preguntar-li si pensa fer quelcom per a evitar-ne la seva repetició o si ja li està bé a vostè i a tot el consell d'administració que el nostre club, definitivament, passi a ser el representant de Tabarnia a Catalunya i un club marginal totalment d'esquena a la societat catalana???

Agrairem la seva amable resposta al més aviat possible.

Col•lectiu BiB Roger de Llúria

9 d'agost del 2018


8/8/18

22h Ara fa uns dies, us vam explicar al portal que l'Espanyol havia renunciat al fitxatge de l'extrem del Cádiz Álvaro García en els condicions en que el club andalús es plantejava una sortida, i que a més, el més probable era que acabés en el futbol anglès. Avui, el director esportiu groc Juan Carlos Cordero va parlar de la situació del futbolista, la sortida del qual està aturada davant la falta d'ofertes formals: "La situació és incòmoda per a tots, jo estic treballant al mercat i en supòsits, però és que a dia d'avui no hi ha oferta ferma de cap club. És normal que el club vulgui comptar amb ell, és jugador del Cádiz. D'aquí a poc tenim la Lliga i l'entrenador voldrà que juguin els millors. La data i la quantitat final, des que es va canviar el format de signatura, no és decisió meva, sinó del president. Jo treballo fins a on puc. Queden molts dies de mercat, o pocs, perquè el mercat anglès acaba demà a la tarda. No sabem si això jugarà a favor o en contra. Quan tinc una oferta ferma, de debò, oficial, a través de l'agent o del club, i sapiguem que és seriosa, és quan jo la hi trasllado al president. Mentrestant no hi ha res".


22h El filial del RCD Espanyol segueix el seu camí a la present edició de la Copa Catalunya després de superar per 0-1 a la UE Sants. En un partit on els de David Gallego van portar la batuta, no va ser fins al tram final del segon temps que van aconseguir desencallar el marcador i un gol de Ferran Brugué va classificar els espanyolistes per a la tercera ronda de la Copa Catalunya, on es veurà les cares amb el Terrassa.  

 


PUBLICITAT