AVUI A POL

RUBI: 'HEM FET UNA PRIMERA PART EXCEL·LENT'

08/08/2018
L'entrenador, satisfet amb el rendiment de l'equip, admet que l'equip que s'enfronti al Borussia "hauria de semblar-se al del Celta". "Ja tinc clar que passa, hem de parlar amb Rufete i sabem que és el millor per la plantilla", afirma.

Nou Estadi 22:45h Després de la victòria davant el Nàstic el mister perico ha comparegut en roda de premsa visiblement satisfet, i en primer terme ha explicat que li ha agradat el seu equip al primer temps, que ha qualificat d'"excel·lent. La segona ha estat més trabada i l'expulsió de Fali ha desvirtuat el partit però la primera part la considero excel·lent", ha assenyalat Rubi que ha demanat "una segona part com la primera. No hem passat problemes, pero no podem passar una part sencera esperant a veure que passa. El demés son detalls. M'ha agradat la parella de centrals, m'ha agradat Mario al lateral", ha dit el tècnic que ha seguit disseccionant la seva satisfacció, "hem arribat amb certa facilitat a l'àrea. Hem acabat moltes jugades i hem creat força perill, i amb jugadors diferents, la qual cosa per a mi és important". Tot i la presència de no habituals i el deadline que havia imposat Rufete per configurar la plantilla, l'entrenador espanyolista ha revelat que el partit, "no era un exàmen. Ja tinc clar què passa, hem de parlar amb Rufete i sabem que és el millor per la plantilla".

Rubi ha comentat que ho passa "fatal" en el període de mercat. "No m'agrada estar patint perque marxi algú. Ja sabeu quina es la situació, no podem tirar gaire de fitxatges, hem fet una gran inversió amb Borja. No m'agrada gens el mercat i espero que les dues jornades no influeixin a la plantilla, que qui no juga vulgui marxar. Quan comença la lliga hauria d'estar tot tancat". El tècnic creu que la propera setmana "serà diferent a la que ve, els jugadors no estaràn igual". Tot i que ha dit que no pensa en l'onze del Celta sinò en el del Borussia, ha admés que "si m'agrada el rendiment es pot aproximar, no em plantejo l'onze del Celta sinò el del Borussia, però si, s'hauria de semblar a l'inici".


PUBLICITAT