AVUI A POL

FUTBOL DE BASE: SEGONS 'DIARI MÉS' ÁLEX LÓPEZ JUGARÀ CEDIT AL NÀSTIC; PERARNAU DESMENTEIX QUE HAGIN PARLAT AMB EL CLUB GRANA

11/07/2018
Peça clau el passat any al filial, te contracte fins al 2022 i enguany passa a formar part de la primera plantilla. "Durant el mes de juliol el cos tècnic valorarà si està o no preparat però ara mateix és 100% primer equip",afirma el DGE.

Redacció, 11:30h (actualització 12:15h) Segons informen mitjans de Tarragona, en concret Diari Més, el migcampista del filial Álex López jugaria cedit el proper curs al Nàstic, una informació que el director general esportiu Òscar Perarnau s'ha encarregat de desmentir: "Surten moltes coses, en aquest cas desmenteixo que a dia d'avui s'hagi parlat amb Álex López, i afegeixo que és ara mateix jugador del primer equip; durant el mes de juliol el cos tècnic valorarà si està o no preparat pel primer equip o si cal buscar-li una sortida però ara mateix és 100% primer equip".

Considerat el passat curs un dels homes més destacats del quadre de Gallego, als seus 21 anys, és un organitzador de joc que també destaca per la seva arribada a l'àrea contrària i per la seva capacitat golejadora. Aquest passat hivern va renovar com a blanc-i-blau per cinc temporades i, automàticament, a partir del 30 de juny d'aquest 2018 passa a formar part de la primera plantilla. 

Perarnau ha aclarit la situació de l'Álex va renovar fa tot just un any per 5 temporades; així parlava un cop signat l'acord. El migcampista va arribar al club en etapa infantil, i ha jugat els tres últims cursos al filial


PUBLICITAT