AVUI A POL

BREUS D'ACTUALITAT

10/07/2018
L'Espanyol B de David Gallego torna a la feina. L'exculer Luis Enrique, nou seleccionador nacional. Mariajo, subcampiona de l'Euro Beach Soccer Cup 2018 i millor portera del torneig.

10/7/18

20h Aquest dimarts la plantilla del filial espanyolista ha tornat a la feina. Amb les novetats de Carles Soria, Àngel Sánchez i Alberto Fernández, l'Espanyol B ha començat la pretemporada amb una sessió en què s'ha alternat el treball físic amb altres tasques.  L'Espanyol B tornarà a entrenar-se aquest dimecres a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Dijous, divendres i dissabte, al matí, els jugadors es dividiran en diferents grups per realitzar proves físiques a la Ciutat Esportiva Dani Jarque i mèdiques a la Clínica Corachán. Per les tardes, entrenament a les 18h. La setmana conclourà amb el desplaçament a Vielha per seguir amb la pretemporada.

 

9/7/18

13:50h Ja es coneix el nom del nou seleccionador nacional de futbol. Tal com ha comunicat el president de la RFEF Luis Rubiales, "s'ha aprovat per unanimitat la contractació de Luis Enrique com a seleccionador per als propers dos anys". La candidatura de l'asturià ha passat per sobre de les de Quique Sánchez Flores -amb qui manté una relació molt tibant de fa anys-, Míchel, Roberto Martínez (opció descartada en tenir contracte amb Bèlgica) o Víctor Sánchez del Amo. L'ex del Barça arriba a la banqueta d'Espanya després d'un any sabàtic; des de que posés fi a la seva etapa en el Barcelona al final de la temporada 2016-17, no ha dirigit a cap altre equip. L'expresident perico Joan Collet havia valorat minuts abans a El Món a RAC1 aquesta possibilitat: "No tinc massa una opinió feta, Luis Enrique amb el seu currículum pot anar a entrenar on vulgui, però el rol d'un equip amb el dia a dia és diferent respecte al de la selecció, on entrenes i jugues pocs dies i al fenil has de tenir mà per fer una bona llista.però al final Espanya és una selecció de molt bons jugadors i si fas una bona selecció has d'aspirar sempre a ser campió. Crec que Luis Enrique, com Michel, com quan es parlava de QSF, qualsevol pot fer una bona feina".

La reacció de QSF quan es va anunciar la marxa de l'asturià del Barça


12h La futbolista del primer equip del RCD Espanyol Maria José Pons Gómez, Mariajo, s'ha proclamat subcampiona de l'Euro Beach Soccer Cup 2018, que s'ha disputat a Nazaré (Portugal), amb la selecció espanyola de futbol platja. El conjunt espanyol va perdre davant Rússia per 2-0. Mariajo va ser designada com la millor portera del torneig.


PUBLICITAT