AVUI A POL

BORJA IGLESIAS SEGUEIX SENT LA PRINCIPAL APOSTA

12/06/2018
El club es centra en el davanter gallec després d'estar a prop de fitxar al "Chucky" Ferreyra; els descartats del Madrid, a la recambra. Cal donar sortida a alguns jugadors; Jurado, Roberto i Piatti, entre les opcions.

Redacció, 14:30h Confirmada la marxa de Gerard Moreno, bona part de l'atenció de l'espanyolisme està en quin serà el recanvi que hagi d'aportar gol el proper curs; encara està per definir quina quantitat es podrà destinar a anar al mercat, que dependrà en part del que es pugui extreure del tema del límit salarial baixant fitxes i fent alguna altra bona venda, i també de les sortides d'actius no tant per temes esportius sinó pels seus salaris. La voluntat de club seria fer quatre incorporacions, tenint un planter curs completat amb homes que pujarien puntualment del B. 

Cal doncs donar sortida a alguns jugadors a cost zero, que serien com s'ha publicat Jurado i Roberto; a l'andalús, amb una fitxa superior als 2,2 quilos, estarien disposats a facilitar-li la sortida, com també, tal com va apuntar ahir TdE, al de Fuenlabrada: existiria l'interès del Málaga, que li oferiria un contracte llarg per repartir en anys la seva elevada fitxa. En el cas de Piatti, se'l deixaria marxar si el jugador accepta la carta de llibertat -te un salari de 3,3 quilos-: hi ha algun interès per ell, però el jugador no sembla estar per la labor de marxar. 

Tornant al tema del davanter, explicar que l'Espanyol ha estat ben a punt de fer el fitxatge d'un home important, Facundo el "Chucky" Ferreyra, que ha acabat però al Benfica de la Liga NOS. La seva incorporació fins i tot hagués significat saltar-se temporalment el límit salarial, ja que era el jugador que es volia per la davantera. Van haver reunions a alt nivell entre agents i la direcció esportiva del club, i l'operació estava ben embastada malgrat l'oferta del club portuguès va acabar convencent-lo.

En no ser possible tancar l'operació, s'ha passat a la segona, Borja Iglesias. Des de Vigo ens traslladen que gairebé amb total seguretat no seguirà al Celta, el que està per veure és si l'Espanyol surt victoriós en la possible licitació, ja que estaria disposat a pagar una xifra d'uns sis quilos, que podria resultar insuficient.  Hi ha d'altres possibilitats: el club vgila homes com Borja Mayoral i De Tomás, i si el Madrid els acaba descartant. Si l'Espanyol te abans que es decideixi el seu futur una via clara i que quadri en els paràmetres l'executarà; si no, no arriscarà, i reservarà aquests 5 o sis quilos que es podrien invertir a invertir-los en un altre objectiu, i es podria esperar al final del mercat malgrat representi assumir certs riscos.


PUBLICITAT