AVUI A POL

SERGIO GARCIA: QÜESTIÓ DE VARIABLES

12/06/2018
El jugador estudia l'oferta de renovació a la baixa subjecta a unes variables que ja van ser clau: va quedar molt a prop de la seva renovació automàtica.

Redacció 13:45h. Com ja va comentar Òscar Perarnau en la seva darrera compareixença amb motiu de la presentació de Rubi, l'Espanyol va traslladar recentment una proposta de renovació a Sergio García. A parer dels tècnics, el davanter, que aquesta setmana complia 35 anys, encara pot aportar el seu gra de sorra al nou projecte, pel que fa a qualitat i experiència. Al club són conscients de la difícil temporada que li ha tocat viure al de Bon Pastor al seu retorn, on per causes que no són del tot atribuibles al seu rendiment -com la posició en la qual l'utilitzava Quique-, no ha pogut complir amb les clàusules que haguéssin prorrogat automàticament el seu contracte, entre elles el número de partits disputats i els gols. Però es va quedar ben a prop.

Ara l'entorn professional del jugador analitza aquesta oferta del club, que és a la baixa respecte al seu anterior contracte que era a la vora d'1,3 M€ d'euros. En canvi, l'oferta que se li ha traslladat és molt inferior, i està subjecte a un seguit de variables que son precissament el motiu de la principal negociació. La sintonia es bona, i s'espera que entre aquesta setmana i l'entrant, com a molt, es traslladi la contraproposta. No hauria de costar gaire arribar a un acord, tot i que l'entorn del jugador vol negocíar amb cura aquests variables donat que a l'anterior contracte no van reflectir fidelment  l'aportació del davanter a l'equip.

Es dóna la circumstància de que en l'anterior temporada les variables sumades amb l'infortuni li van fer perdre a Sergio la possibilitat d'estalviar-se aquesta negociació i assolir la renovació automática. No va quedar, però, tan lluny dels 20 partits amb un mínim de 45 minuts que marcava el seu contracte. En va disputar un total de 38 on 18 van ser dins els paràmetres marcats pels variables. Cal recordar que podria haver quedat a un sol partit si no s'hagués lesionat a l'escalfament al partit de Lliga que l'Espanyol va disputar al març a camp del Levante. Sergio apareixia a l'onze titular però una lesió a l'escalfament li va impedir sumar una nova titularitat i va haver de ser substituit per Leo Baptistao.

Aquests són els números de Sergio a la passada temporada.

  • Partits disputats: 38 (33 Lliga i 5 Copa)
  • Titularitat: 16 (14 Lliga i 2 Copa)
  • Més de 45 min: 18 (16 Lliga i 2 Copa)
  • Gols: 3 (2 lliga i 1 Copa)
  • Assistències: 6 (Lliga) 

El de Bon Pastor ha parlat avui a Mundo Deportivo de la seva continuïtat. "L'Espanyol és la meva casa, no vull anar-me sinó quedar-me. Espero renovar no solament per un any, sinó per molts més"


PUBLICITAT